Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΑΠΛΑ βρέθηκαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!

Γερομοριάς

ΑΠΛΑ βρέθηκαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!

"Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον".
–Το δίκαιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού.
(Πλάτων, 427-347 π.Χ.)
Παίρνουν τα σπίτια των πτωχών για 15.000 ευρώ, και οι ίδιοι, με αμύθητη περιουσία, δανείζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΑΝΕΊΖΟΝΤΑΙ;

Κυβέρνηση χρεωκοπημένων υπερπλουσίων με 829 ακίνητα, 17 εκατ. ευρώ καταθέσεις και 13 εκατ. δάνεια σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες.
Τις μεγαλύτερες καταθέσεις τις διατηρεί ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης με 5.212.856 ευρώ και ακολουθούν ο Κώστας Καραμανλής με 2.465.019,51 , η Νίκη Κεραμέως με 1.397.215 και καταθέσεις και στη Deutsche Bank και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με 986 χιλιάδες ευρώ.

Η Υπουργός Παιδείας

Πλέον εντυπωσιακό στοιχείο οι καταθέσεις της υπουργού Παιδείας σε τράπεζες της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνολικά οι καταθέσεις της Νίκης Κεραμέως και του συζύγου της ανέρχονται σε 1.394.759 ευρώ. Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στην ίδια την υπουργό Παιδείας που διαθέτει καταθέσεις στην γερμανική τράπεζα Deutsche Bank της τάξης του 1.014.814,81 ευρώ!
Αυτά ενώ μαζί με τον σύζυγό της δηλώνουν 236.634 ετήσιο εισόδημα. Επίσης το ζεύγος διαθέτει μετοχές αξίας 596.856 ευρώ. Στην ιδιοκτησία τους βρίσκονται 11 ακίνητα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ένα διαμέρισμα στο Βέλγιο και δύο διαμερίσματα πάνω από 200 τετραγωνικά στην Αττική.
Επίσης διαθέτουν 2 Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα με ένα εξ' αυτών, της τάξης των 3000 κυβικών να ανήκει στην υπουργό Παιδείας. Τέλος στο Πόθεν Έσχες της Νίκης Κεραμέως αναφέρεται η ύπαρξη δανείου της τάξης των 90.000 με οφειλόμενο υπόλοιπ 66.576 ευρω.
Πλούσιοι με εκατοντάδες χιλιάδες καταθέσεις και δεκάδες ακίνητα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ:

Ιωάννα Κολοβού: Εφιάλτης για τη συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη – Το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ
Σε απόγνωση η συνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, συνεργάτιδα και επιστήθια φίλη του Μίκη Θεοδωράκη επί 40 χρόνια, η οποία χάνει το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.
Δύσκολες ώρες γεμάτες απόγνωση για την συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, συνεργάτιδα και επιστήθια φίλη του παγκόσμιου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη καθώς η κύρια κατοικία της βγήκε σε πλειστηριασμό λόγω χρεών στην τράπεζα, ύψους 15.000 ευρώ.
Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μεγαλώνει μόνη της τον γιο της που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, περιμένει σήμερα τους δικαστικούς επιμελητές να τη διώξουν από το σπίτι της. Όμως, είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της μαζί με φίλους της που βρίσκονται στο πλευρό της.

ΠΗΓΗ: 
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.