Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Το Ζεφύρι τιμά τον "καθηγητή της καρδιάς του", κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου!

 Î¤Î¿ Ζεφύρι τιμά τον «καθηγητή της καρδιάς του», κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου!
Με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου και τη συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, το Σάββατο 4 Μαϊου και ώρα 19:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμένου καθηγητή Θεολογίας, κ. Αθανάσιου Παπαθανασίου, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στον «Δάσκαλο» – όπως τιμητικά τον προσφωνούν οι μαθητές του – που επί 25 χρόνια δίδαξε και… διδάχθηκε στο «Λύκειο της καρδιάς του», το ΓΕΛ Ζεφυρίου!
Πρόκειται για μία ιδιαίτερη εκδήλωση που σίγουρα διαφέρει σε περιεχόμενο από τις κοινότοπες, την υλοποίηση της οποίας έχουν αναλάβει με πολλή αγάπη και αφοσίωση οι μαθήτριες και μαθητές του κ. Παπαθανασίου, εκπροσωπώντας την πρώτη αλλά και την πιο… φρέσκια γενιά αυτών, καθώς και οι συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί από το ΓΕΛ Ζεφυρίου!
Υπό… «άκρα μυστικότητα» και με εξαιρετική συνεργασία, φροντίζουν εδώ και μήνες την κάθε λεπτομέρεια οι συντελεστές αυτής της εκδήλωσης και υπόσχονται να αιφνιδιάσουν ευχάριστα τις αισθήσεις του Καθηγητή που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου, προκειμένου να σταθούν αντάξιοι της δικής του προσφοράς στη νεολαία του Ζεφυρίου που – όπως ο ίδιος ομολογεί – «έχει υπάρξει στη ζωή του μία ευλογία από τον Θεό»! (https://gavata.news)
Στην εκδήλωση που διοργανώνεται προς τιμήν του Καθηγητή Αθανάσιου Παπαθανασίου και αναμένεται να ελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των εκπροσώπων του εκπαιδευτικού συστήματος (μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών) όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα γίνει παράλληλα και η παρουσίαση του πρόσφατου βιβλίου του «Νικόλαος Κασάτκιν: Ένας Ιάπωνας δίχως σχιστά μάτια», στο οποίο ξεχωρίζει η ιδιαίτερη αφιέρωση του καθηγητού – συγγραφέα: «Στους αγαπημένους μου μαθητές και τις αγαπημένες μου μαθήτριες, στους αγαπητούς και τις αγαπητές μου συναδέλφους του Γενικού Λυκείου Ζεφυρίου Δυτικής Αττικής, για τα μυστήρια των συνοδοιποριών μας από τον Σεπτέμβρη του 1992 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2017».

Τη διάθεση των βιβλίων του κ. Παπαθανασίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ζεφυρίου, έχει αναλάβει το βιβλιοπωλείο «Μονόγραμμα» του κ. Γιάννη Τσιουμπρή.
ΠΗΓΗ:https://gavata.news
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.