Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Η αριστερή Γερμανίδα Σάρα Βάγκενκνεχτ για το μεταναστευτικό

Του Βασίλη Στοϊλόπουλου 

Ξεκάθαρες κουβέντες για το μεταναστευτικό από τη Σάρα Βάγκενκνεχτ (*), Γερμανίδα βουλευτή και πρόεδρο του νεοϊδρυθέντος κόμματος «Συμμαχία Σάρα Βάγκενκνεχτ. Λογική και δικαιοσύνη»

«Μεταξύ του 2016 και του 2023 οι κυβερνήσεις της Γερμανίας ξόδεψαν 190 δισεκατομμύρια ευρώ για τους αιτούντες άσυλο στη Γερμανία και μέχρι το 2028 αναμένονται άλλα 124 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αυτό είναι σαφώς υπερβολικό. 

Από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν επιβαρύνονται υπερβολικά μόνο οι υποδομές, αλλά και η οικονομία της χώρας μας. Αντί να προσελκύουν όλο και περισσότερους μετανάστες με υψηλές επιδοτήσεις, αυτά τα κονδύλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για υψηλότερες συντάξεις και καλύτερη υγειονομική περίθαλψη. 
Εκτός αυτού, απαιτείται μια άλλη εξωτερική πολιτική που βοηθά να τερματιστούν οι πόλεμοι, αντί να αναθερμαίνονται οι συγκρούσεις με τα όπλα και έτσι να δημιουργούνται αιτίες για την προσφυγιά. 

Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να είμαστε μαγνήτης για την παράνομη μετανάστευση. Ως εκ τούτου, απαιτείται μια συνεπής αλλαγή παροχής ασύλου: Όσοι προέρχονται από μια ασφαλή τρίτη χώρα δεν θα πρέπει πλέον να δικαιούνται διαδικασία παροχής ασύλου και κρατικές παροχές.»

(*) Περισσότερα : 

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/share/xezHKwiv1cAfaGbR/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.