Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



της Ioanna Ypsilanti fb

" Το κόμμα του πολέμου, που δεν βρίσκεται ούτε στο Ισραήλ, ούτε στην Γάζα, ούτε στο Ιράν και στον Λίβανο, αλλά στο "εξωτερικό", έχει σηκώσει τα μανίκια και δουλεύει ακατάπαυστα, για έναν Τρίτο Παγκόσμιο.

Μέσα σε μία εβδομάδα σημειώθηκαν τρείς προβοκάτσιες, για να πυροδοτηθεί μία άνευ προηγουμένου πολεμική σύρραξη, που δεν θα περιοριστεί μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά σε όλον τον κόσμο.

-Η επίθεση στο χωριό των Δρούζων Μαντζάλ-Σάμσε, χρησιμοποιήθηκε από το Ισραήλ, για να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να προκαλέσει νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στον Λίβανο.

Οι Δρούζοι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα Αράβων με δική τους θρησκεία και απομονωμένο τρόπο ζωής και ποτέ δεν υποτάχθηκαν στο Ισραήλ.

Ζουν στα Συριακά εδάφη των υψωμάτων του Γκολάν, που κατέχει παράνομα το Ισραήλ και έχει ανακηρύξει, ως "σύνορα" του, προκειμένου να συμπεριλάβει αυτήν την φυλή, στον πληθυσμό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, δεν θεωρούνται "σύνορα", αλλά "γραμμή καταπαύσης του πυρός."

Οι Δρούζοι δεν έχουν αποδεχτεί καμία νομική ενσωμάτωση τους στο Ισραήλ, αρνήθηκαν να παραλάβουν Ισραηλινές ταυτότητες και χρησιμοποιούν μόνο κάποια έγγραφα μετακίνησης. Στα σπίτια και στους δημόσιους χώρους κυματίζουν Συριακές σημαίες και ΠΟΥΘΕΝΑ Ισραηλινές. 

Υπάρχει μόνο ένα Ισραηλινό Αστυνομικό τμήμα, μία Τράπεζα και ένα Παρατηρητήριο.
Αυτά θα χτυπούσε η Χεζμπολάχ;; Ούτε σαν φαντασία!

Και το παράνομο Ισραήλ ανέλαβε ν΄απαντήσει, για λογαριασμό ξένων υπηκόων, που δεν το αναγνωρίζουν, ως "ιδιοκτήτη";;

- Το τρομοκρατικό χτύπημα, ως "απάντηση", στο Νο2 στέλεχος της Χεζμπολάχ με πύραυλο στο κτίριο που διέμενε. Φαίνεται ότι διασώθηκε.

-Η τρομοκρατική σημερινή πολιτική δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια σε μια τρίτη, κυρίαρχη χώρα, το Ιράν και μάλιστα αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου του Ιράν, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι δεκάδων χωρών και έζησαν από κοντά τον Ισραηλινό τρόμο. Θα "πάγωσε" όλη η Διεθνής κοινότητα, πλην ΗΠΑ.

Το Ισραήλ δεν θα είναι πλέον ένα κράτος όπου κάποιος θα μπορεί να εργαστεί, να φτιάξει επιχειρήσεις, να χαλαρώσει. 
Τώρα εκεί θα μπορεί μόνο να πολεμάει. Ο Νετανιάχου έχει στρώσει τον δρόμο, γι΄αυτό, εδώ και πολλά χρόνια.

Όταν, πριν λίγες ημέρες, μίλησε στο Κογκρέσο  των ΗΠΑ, γνώριζε ήδη για τις "επιχειρήσεις" στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Ήξερε ότι χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και επομένως χρειάζεται άμεση στρατιωτική συμμαχία με τα κράτη του ΝΑΤΟ.

Οι νέες διαμαρτυρίες εναντίον των Εβραίων είναι αναπόφευκτες σε όλο τον κόσμο και πολλοί από αυτούς δεν θα αισθάνονται πλέον ασφαλείς. 

Το θέμα δεν είναι στα ονόματα των νεκρών ηγετών της Χεζμπολάχ και της Χαμάς. Η πλειοψηφία και δεν τους γνώριζε, ούτε θυμάται τα επώνυμα τους. Αυτό που οι λαοί θα θυμούνται είναι οι τρομοκρατικές μέθοδοι του Ισραήλ και η απαξίωση του Διεθνούς Δικαίου. Σε μια μέρα δύο τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας πυραύλους σε ανεξάρτητα κράτη, Λίβανο και Ιράν."


ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/share/4NtRgb4qwD1pee1o/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.