Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Το ελεγχόμενο χάος και οι σύγχρονοι Οντουάρπα

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ




Το 1992 ο Στήβεν Μαν (Steven Mann), υψηλόβαθμο στέλεχος του διπλωματικού σώματος και του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα ολιγοσέλιδο δοκίμιο με τίτλο The Chaos Theory and Strategic Thought (θεωρία του Χάους και Στρατηγική Σκέψη).

Σ’ αυτό το πόνημα ανέλυε ποια θα έπρεπε να είναι η στρατηγική των ΗΠΑ απέναντι στην πρώην Σοβιετική Ένωση που μόλις είχε διαλυθεί, και γιατί οι παλαιοί τρόποι του ψυχρού πολέμου ήταν πλέον ξεπερασμένοι. Ο Μαν πρότεινε ότι η δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου οι ΗΠΑ θα διατηρούσαν ηγετικό ρόλο, θα έπρεπε να βασιστεί στην εφαρμογή των αρχών της Θεωρίας του Χάους στην στρατηγική της, με τον εξής τρόπο:

Όταν ένα πολιτικό σύστημα πιέζεται πολύ, έχοντας εισέλθει σε κατάσταση σύγκρουσης με τους αντιπάλους του, προκειμένου να τους αδρανοποιήσει πρέπει να τους αντιμετωπίσει ως ηλεκτρονικούς υπολογιστές μολύνοντας τα λογισμικά τους (Software) με «ιούς», όπως ακριβώς μολύνουν οι χάκερ τα Software των στόχων τους.

Tα Software ήταν οι στοχευμένοι πληθυσμοί και οι «ιοί» οι ιδεολογίες και οι δράσεις με τις οποίες οι ΗΠΑ έπρεπε να τους μολύνουν, προκαλώντας ελεγχόμενο χάος, το οποίο εν συνεχεία θα αυτο-οργανωνόταν με βολικό γι’ αυτές τρόπο,  σύμφωνα άλλωστε και με το πρόταγμα των ιερατείων της εξουσίας, Ordo Ab Chao (Τάξη από το Χάος), επεκτείνοντας την παρασιτική παραμονή τους στην παγκόσμια κυριαρχία, όπως πίστευαν.

Έτσι εξαπολύθηκε ως «ιός» από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, αρχικά η δημιουργία και η υποστήριξη κάθε ισλαμιστικού εξτρεμιστικού κινήματος (Αλ Κάιντα, επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ISIS κλπ.) και αργότερα η υποκινούμενη μαζική εισβολή Αφροασιατών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, καθότι το φονταμενταλιστικό Ισλάμ από μόνο του ανέκαθεν αποτελούσε εξέχοντα παράγοντα χάους και αστάθειας. Στις ίδιες τις ΗΠΑ, ο «ιός» ήταν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση λαθρομεταναστών από τη Λατινική Αμερική.

Ακολούθησε ο ιός της περίφημης «Αραβικής Άνοιξης» που όλως τυχαίως μόλυνε μόνο τις μουσουλμανικές χώρες που ήταν φιλικά προσκείμενες προς τη Ρωσία όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Λιβύη, η Τυνησία, η Αλγερία, η Συρία, η Υεμένη, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος κ.ά. με σκοπό να προκληθούν εμφύλιοι πόλεμοι και μαζική μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών προς την Ευρώπη.

Κατόπιν προέκυψαν οι ιοί της λυσσώδους προώθησης των δικαιωμάτων των μειονοτήτων εις βάρος των δικαιωμάτων των εθνών και της θεωρίας του Κοινωνικού Φύλου, μέσω των φεστιβάλ «υπερηφάνιας» Gay Pride, και της προώθησης των ΛΟΑΤΚΙ σε κάθε δυνατή θέση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και ειδικά στα πανεπιστήμια και στον χώρο των ΜΜΕ.

Μετά ξεπήδησε ο «ιός» της υπερθέρμανση του πλανήτη δήθεν εξαιτίας των ορυκτών καυσίμων και όλες οι φυσικές καταστροφές −που κάποιες απ’ αυτές μπορεί και να ήταν τεχνητές− βαφτίστηκαν κλιματικές.

Ύστερα ήρθε ο «ιός» του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων, και ο «ιός» των δημόσιων παραστάσεων με εμφανή προβολή του Μπαφομέτ και σατανιστικών τελετουργικών.

Εν συνεχεία ο «ιός» του φακελώματος του δημοσίου τομέα και της ιδιωτικής ζωής των πολιτών που βαφτίστηκε «ψηφιακή μεταρρύθμιση», η λατρεία της τεχνολογικής εξέλιξης −η περιβόητη 4η Βιομηχανική Επανάσταση− η γενετική μηχανική, η ρομποτική, η βιοπληροφορική και η βιοκατασκευή που βαφτίστηκαν «καινοτομία».

Τέλος, αναδύθηκε ο «ιός» της ψευτο-πανδημίας που κορυφώθηκε με τις γονιδιακές υποτιθέμενες θεραπείες mRNA, και βεβαίως είναι υπό εξέλιξη ο τελευταίος «ιός», ο μετανθρωπισμός.

Τα προαναφερθέντα απετέλεσαν τους θανατηφόρους ιούς που εξαπέλυσε η ατλαντική ολιγαρχία προκειμένου να αποτρέψει αφενός μεν την επανάσταση των πολιτών της κατά της κολοσσιαίας ληστείας της ιδιωτικής περιουσίας τους από την [ιδιωτική] Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και της ασύλληπτης διαφθοράς των αμερικανικών και των λοιπών κυβερνήσεων της Δύσης, και αφετέρου δε να επεκτείνει την ισχύ του ΝΑΤΟ, με στόχο να ανατρέψει την ανάδυση του Ευρασιανισμού, δηλαδή της Κίνας, της Ρωσίας και της Ινδίας, καθώς και τη συσπείρωση 65 χωρών της Ευρασίας γύρω τους που αντιπροσωπεύουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Η ψευτοπανδημία και ο μαζικός εμβολιασμός ήταν το προτελευταίο «colpo grosso» προκειμένου να αποφύγουν την εκθρόνιση του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, το οποίο κυριάρχησε ως γνωστόν μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το πυροτέχνημα του μετανθρωπισμού δεν είναι παρά ο τελευταίος (και κυριολεκτικά φαρμακερός) ιδεολογικός «ιός» των ατλαντικών ελίτ που ονειρεύονταν να καταστήσουν το «ελεγχόμενο χάος» ως το μόνο τρόπο επιβολής της κυριαρχίας τους.

Δεν τα κατάφεραν όμως. Παρ’ όλο το αφήγημα περί ηθικής υποχρέωσης των δυτικών πολιτών να πεινάσουν και να κρυώσουν, ως στήριξη απέναντι στην Ουκρανία, μια χώρα που δεν ανήκει καν στο ΝΑΤΟ ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δυτικοί πολίτες αρχίζουν να αντιδρούν: το δολάριο εκθρονίστηκε, ο πληθωρισμός ανέβηκε στα ύψη στη Δύση, η απάτη της ασφάλειας των εμβολίων αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο και ο κόσμος θέλει να δείρει τον αγαπημένο Ισραηλινό συνεργάτη του Κλάους Σβαμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Γιουβάλ Νώε Χαράρι, ιστορικό, και προφήτη του μετανθρωπισμού και της διεθνούς Χαζαρικής μαφίας, για τις ύβρεις που ξεστομίζει σχεδόν καθημερινά:

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:https://aperopia.fr/10-2022/to-elegchomeno-chaos-kai-oi-sygchronoi-ontoyarpa/

ΠΗΓΗ: https://aperopia.fr/10-2022/to-elegchomeno-chaos-kai-oi-sygchronoi-ontoyarpa/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.