Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Πολιτισμός ή Παγκοσμιοποίηση



Του Δημήτρη Κυπριώτη


Αυτό που ζούμε είναι σύγκρουση  των πολιτισμών κατά Χάντιγκτον ή  είναι ένας πόλεμος για την επικράτηση ονείρου και οράματος;

Προσπαθούν να μας πείσουν οι θιασώτες  του παγκόσμιου πολιτικού κατεστημένου,  με την πανίσχυρη προπαγάνδα τους , ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς την επικράτηση της  Παγκόσμιας Νέα Τάξης, για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ζήσουν σε ευημερία! Και αυτά λέγονται τη στιγμή που η ανθρωπότητα στο σύνολό της μαστίζεται από φτώχεια, λόγω των πολιτικών που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις- ακόλουθοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στην πραγματικότητα όμως αυτό που διεξάγεται,  είναι ένας πόλεμος ενάντια  στα παραπάνω μυθεύματα και δεν είναι ένας πόλεμος πολιτισμών, αν και γίνεται προσπάθεια να τον εγκαταστήσουν και να φανεί ότι έτσι είναι.  Όμως αν δούμε από διαφορετική θέαση αυτήν τη σύγκρουση, τότε θα διαπιστώσουμε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως που θέλουν να μας την παρουσιάσουν.

Ναι είναι σύγκρουση αλλά για την επικράτηση του Πολιτισμού των Αξιών, της Παράδοσης, της Εθνικής Γλώσσας, της Οικογένειας, της Ιστορίας του Εθνικού Ονείρου, αν αναφερόμαστε για το παρελθόν και του Εθνικού Οράματος, αν μιλάμε  για το μέλλον της Ανθρωπιάς, της Αξιοπρέπειας και της Ελευθερίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που βάλλονται  βάναυσα.

Για αυτό πιστεύουμε ότι η ώρα της ουσιαστικής Αντίστασης, απέναντι στη  φθορά που εξελίσσεται μπροστά μας, έρχεται νομοτελειακά!

ΠΗΓΗ: Δημήτρη Κυπριώτη fb
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.