Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο

Αν κρίνουμε από τις επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές, μάλλον θα πρέπει να μας μελαγχολήσουν τα κριτήρια των επιλογών τους. Από τη Νέα Δημοκρατία επανεκλέγεται η κυρία Βόζεμπεργκ η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις συμμετοχής στο σύνολο των ευρωβουλευτών, καθώς από τους 751 ευρωβουλευτές βρίσκεται στην 727η θέση.
Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής είχε μαζί με την κυρία Βόζεμπεργκ και η κυρία Σπυράκη που επανεξελέγη και αυτή και βρίσκεται στην 717η θέση. Χειρότερος ο κ. Ζαγοράκης, 734η θέση!
Μάλιστα ως προς τη συμμετοχή τους στις κρίσιμες ψηφοφορίες η
πρώτη ήταν στην 20η θέση από τους 21 Έλληνες, δηλαδή προτελευταία αλλά και η κυρία Σπυράκη στην 19η θέση! 

Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν!

Τώρα, αν μας έλεγαν πριν τέσσερα χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπροσωπευόταν στο ευρωκοινοβούλιο από τη βασιλοδεξιά κ. Κουντουρά, τον γόνο Κόκκαλη-ΖΙΜΕΝΣ, τον πρώην σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένο δημοσιογράφο της ΕΡΤ επι εποχής ΠΑΣΟΚ κ. Κούλογλου, τον και καταδικασμένο για λογοκλοπή, τον απολίτικο ηθοποιό κ Γεωργούλη, θα λέγαμε ότι είναι πρωταπριλιά. Μην ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν μιλάει στο μπαλκόνι ο Αλέξης για τον Άρη ο λαός νομίζει ότι αναφέρεται στον Αρη Σπηλιωτόπουλο. 

Α, και μη ξεχάσω, σε όλα τα πάνελ εκπρόσωπος του ΣΎΡΙΖΑ ο πρωταθλητής των μεταγραφών Μπίστης, μέχρι προχθές ΚΊΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ!!!


ΠΗΓΗ:

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.