Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Λύσσα κακιά



Του Μ. ΒΑΡΔΗ


Λύσσαξαν οι «φιλελεύθεροι δημοκράτες» των καναλιών και των «επίσημων» συστημικών, ακόμα και Μητροπολίτες της Γενικής Διεύθυνσης της Ελλαδικής Εκκλησίας βγήκαν- σε λίγο θα βγει και ο Μέγας του κεντρώου χώρου, Πατριάρχης, να μας πείσουν για το χριστεμπόριο της Νίκης. Σε σύμπνοια με τον Κασιδιάρη και τον Χίο, που τους κατηγορούν για φασίστες. Από πίσω και οι κολαούζοι, αριστερούληδες διανοούμενοι και θεολόγοι, οι οποίοι προτιμούν ΝΔ, παρά να δουν μπροστά τους τους εχθρούς τους «οργανωσιακούς». Τι να κάνουμε, όμως, ο κόσμος δεν ψηφίζει ούτε Ταρκόφσκι ούτε Γιανναρά. Επίσης, κάποιος κόσμος είναι οργισμένος από τις γονυκλισίες όλων αυτών στην κρατική εξουσία και στις κρατικές προσόδους. Ο συντηρητισμός της Νίκης είναι προτιμότερος από την ανοησία και τα συμφέροντα όλων αυτών που την κατηγορούν.

 Αν είναι και αυτό το κόμμα «διαπλεκόμενο», μένει ν’ αποδειχθεί- δεν θα μας κοροϊδεύουν όμως οι μέχρι τώρα βουτηγμένοι στη νεοελληνική παρακμή.

 Αυτοί που ευλόγησαν την πολιτική εξουσία των Μνημονίων και της αποικίας, αυτοί που το μόνο τους μέλημα είναι οι αμπελοφιλοσοφίες και ο Χριστός στο Μαλαμπάρ, αυτοί που βγάζουν λεφτά από εκδόσεις και ινστιτούτα, αυτοί που μιλάνε για παράδοση και μένουν μπακούρια, όλοι αυτοί ας βγάλουν τον σκασμό. Ο απέναντι Ερντογάν τους μήνυσε, αλλά δεν ακούν. Η Ιστορία δεν διαβάζεται με δυτικά εγχειρίδια.

ΠΗΓΗ:https://manolisgvardis.wordpress.com/2023/05/27/%ce%bb%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%ac/
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.