Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΛΕΥΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΑ!

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΛΕΥΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΑ!


Του Γιώργου Τασιόπουλου


Στην πρώτη φωτογραφία η Ουκρανή βουλευτής Κίρα Ρούντικ. Με αναρτήσεις της στα social media εμφανίζεται έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στα ρωσικά στρατεύματα.
Επιτελεί το πατριωτικό της καθήκον και όλα τα δυτικά ΜΜΕ εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον ηρωισμό της.

Τα δυτικά ΜΜΕ δεν έδειξαν ανάλογη ευαισθησία για την τριπλή δολοφονία Κούρδων αγωνιστριών στο Παρίσι. Ήταν η εκτέλεση των Φιντάν Ντογάν, Σακίν Τσανσίζ και Λεϊλά Σοϊλεμέζ στην διάρκεια της νύχτας μεταξύ της 9ης και της 10ης Ιανουαρίου του 2013 στο 10ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Παρισιού.
Σύμφωνα με τη Γαλλική Δικαιοσύνη, θεωρείται πιθανό πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η MİT, ήσαν εμπλεγμένες στη συγκεκριμένη τριπλή δολοφονία.

Ατιμώρητος έμεινε ο θάνατος της 21χρονης Παλαιστίνιας Razan al-Najjar, εργαζόμενης στις υπηρεσίες Υγείας των παλαιστινιακών αρχών, από ισραηλινά πυρά.
Η άτυχη νεαρή δέχθηκε το 2018 τα πυρά Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή, την ώρα που περιέθαλπτε τραυματισμένους διαδηλωτές στη Γάζα. 

Σύμφωνα με τη Δύση η Ουκρανή είναι πατριώτισσα, οι άλλες τιμωρήθηκαν ως τρομοκράτισσες, καθώς στους Κούρδους και στους Παλαιστίνιους δεν επιτρέπεται να έχουν πατρίδα.

Όπως είπε ο βουλευτής κ. Καιρίδης, 
η Ουκρανή δικαιούται άλλης αντιμετώπισης:
«Να κάθονται και να σφαγιάζονται στην καρδιά της Ευρώπης… και αν θέλετε να το πω και κυνικά, εδώ δε μιλάμε για μια σφαγή σε ένα μακρινό μέρος κάπου στα βάθη της Αφρικής με αλλόθρησκους, αλλά για -να το πω τελείως κυνικά, ξέρω ότι ακούγεται πολιτικά ανορθόδοξο, αλλά δυστυχώς και αυτό μετράει- χριστιανούς, λευκούς, Ευρωπαίους, που είναι από εμάς, προέρχονται από εμάς…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.


ΠΗΓΗ: Γιώργος Τασιόπουλου fb
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.