Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Είναι ο κα­πι­τα­λι­σμός, ηλί­θιοι αστοί





Πε­ρισ­σό­τε­ρο από το ήμισυ του πα­γκό­σμιου πλη­θυ­σμού θα υπο­στεί κά­ποια μορφή υπο­σι­τι­σμού μέχρι το 2030, εκτός εάν λη­φθούν επει­γό­ντως μέτρα για τη βελ­τί­ω­ση της πρό­σβα­σης σε τρό­φι­μα υψη­λής ποιό­τη­τας, ανα­φέ­ρει η Ορ­γά­νω­ση Τρο­φί­μων και Γε­ωρ­γί­ας του ΟΗΕ (FAO).

Η κλι­μα­τι­κή αλ­λα­γή και οι πο­λε­μι­κές συ­γκρού­σεις θε­ω­ρού­νται βα­σι­κοί αυ­τουρ­γοί για την αύ­ξη­ση του υπο­σι­τι­σμού, σύμ­φω­να με έκ­θε­ση του FAO που δό­θη­κε προ­χθές στους Υπουρ­γούς Υγεί­ας των G7! Ακρι­βώς 100 χρό­νια μετά τη Με­γά­λη Οκτω­βρια­νή Σο­σια­λι­στι­κή Επα­νά­στα­ση, ο FAO έδωσε στους απο­λο­γη­τές του εκ­με­ταλ­λευ­τι­κού συ­στή­μα­τος, που ευ­θύ­νε­ται για την εξα­θλί­ω­ση των λαϊ­κών μαζών, μια έκ­θε­ση που είχε ως στόχο να «αθω­ώ­σει» τον θύτη.

Ακόμη και η κλι­μα­τι­κή αλ­λα­γή και οι «πο­λε­μι­κές συ­γκρού­σεις» έχουν τον δικό τους αυ­τουρ­γό. Ο οποί­ος, όσο και αν θέ­λουν να τον «αθω­ώ­σουν», πα­ρα­μέ­νει εγκλη­μα­τι­κός για τις λαϊ­κές μάζες. Είναι ο κα­πι­τα­λι­σμός, ηλί­θιοι!

Γκά­νταλφ / Χα­ραυ­γή

ΠΗΓΗ: https://atexnos.gr

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.