Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ομιλία Β.Β.Πούτιν 29.09


Όπως είπε ο Σοσνόβσκιι, την Ιστορία πρέπει να την βλέπεις με τα μάτια σου.




 ❗️Θα θυμόμαστε πάντα τους ήρωες της Ρωσικής Άνοιξης.  
 ❗️ Το 1991 στην Belovezhskaya Pushcha,  οι πολιτικές ελίτ πήραν την απόφαση να διαλύσουν την ΕΣΣΔ, χωρίς να υπολογίσουν την βούληση του λαού!
 ❗️Οι περιοχές ΛΔΝ, ΛΔΛ, Zaporozhye και Kherson έχουν κοινή μοίρα με τη Ρωσία.
 Το καθεστώς του Κιέβου απείλησε με αντίποινα τους δασκάλους που εργάστηκαν για το δημοψήφισμα.

  Θέλω να με ακούσουν οι αρχές του Κιέβου και οι δυτικοί αφέντες τους: οι κάτοικοι του Ντονμπάς γίνονται για πάντα Ρώσοι πολίτες.

 ❗️Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές.
 ❗️Καλούμε το Κίεβο σε διάλογο, αλλά δεν πρόκειται να διαπραγματευτουμε την επιλογή του λαού. Η Ρωσία δεν πρόκειται να τον προδώσει.  
 ❗️ Η Δύση έψαχνε και ψάχνει μια νέα ευκαιρία να αποδυναμώσει και να καταστρέψει τη Ρωσία, τους στοιχειώνει που υπάρχει μια τόσο μεγάλη χώρα. 
❗️ Οι ΗΠΑ και η συλλογική Δύση δεν χρειάζονται τη Ρωσία, την χρειαζόμαστε όμως εμείς!
 Η Δύση αποφάσισε ότι μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, θα πρέπει πάντα να ανεχόμαστε τις επιταγές της, κάτι που παραλίγο να συμβεί .
 ❗️ Η Δύση θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει ανέπαφο το νεοαποικιακό σύστημα, συνεχίζοντας να ακολουθεί μια ληστρική πολιτική.
 Η Δύση θέλει να δει την Ρωσία ως αποικία της.  Όχι μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά ένα πλήθος άψυχων σκλάβων.  Σε αυτό οφείλονται και οι απόπειρες κατά των φιλοσόφων μας.
 ❗️Θα προστατεύσουμε τις αξίες μας και την Πατρίδα μας από τη Δύση.
 ❗️ Ακούμε από παντού: η Δύση υπερασπίζεται την τάξη βάσει κανόνων - αυτά είναι ανοησίες.  Η Ρωσία είναι μια μεγάλη δύναμη με Ιστορία χιλιάδων ετών και δεν θα ζει με πλαστους κανόνες κάποιων άλλων.
 Η υπόσχεση του ΝΑΤΟ να μην επεκταθεί προς την Ανατολή- αποδείχθηκε ψέμα.
 ❗️Ο ρωσικός πολιτισμός αποτελεί απειλή για τη Δύση, γι’ αυτό προτείνουν την απαγόρευσή του.  
Η Δύση υπολογίζει στην ατιμωρησία, και αυτό ίσχυε μέχρι τώρα.

 Η Δύση δεν έχει ηθικό δικαίωμα να τραυλίζει για τη δημοκρατία.
 ❗️Η Ρωσία δεν θα ζήσει με τους κανόνες της Δύσης που οχι απλά έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά,  αλλά μιλάμε πλέον για τρία μέτρα και τρία σταθμά. 
 ❗️Η δυτική ρωσοφοβία δεν είναι τίποτα αλλο πάρα ένας ρατσισμό.
 Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που χρησιμοποίησε πυρηνικά όπλα δύο φορές, στην Ιαπωνία!

 Η Δύση μπόρεσε να φτάσει στον πλούτο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα τέλη του 20ού αιώνα.  Θυμόμαστε τα πάντα, δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα.  Μας έλεγαν φίλους, αλλά στην πραγματικότητα μας συμπεριφέρονταν σαν να ήμασταν αποικία τους.

❗️Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκαταστήσουμε την ιστορική μας ενότητα.
 ❗️Χωρίζουν ευθαρσώς τον κόσμο στους υποτελείς τους και στους υπόλοιπους.  Στιγματίζουν ολόκληρους λαούς και κράτη - δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο σε αυτό.  Ήταν και παραμένουν αποικιστές.

 ❗️ Ένας από τους λόγους της ρωσοφοβίας πολλων αιώνων είναι ότι δεν επιτρέψαμε να μας ληστέψουν κατά την περίοδο του αποικισμού, αναγκάσαμε την Ευρώπη να εμπορεύεται επί ίσοις όροις.

 Ο μονοπολικός κόσμος που χτίστηκε από τη Δύση είναι αντιδημοκρατικός, δόλιος και υποκριτικός κατά καιρούς.

 Οι ΗΠΑ οδηγούν την Ευρώπη στην αποβιομηχανοποιηση.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους Βρετανούς μετέτρεψαν τις γερμανικές πόλεις σε ερείπια και αυτό έγινε προκλητικά, χωρίς καμία ανάγκη, για να τρομοκρατηθεί τόσο η χώρα μας όσο και ολόκληρος ο κόσμος.
 ❗️Οι Αγγλοσάξονες πλέον δεν αρκούνται με τις κυρώσεις. Εχουν περάσει στα σαμποτάζ, στην πραγματικότητα, έχουν αρχίσει να καταστρέφουν τις πανευρωπαϊκές υποδομές.

 ❗️Μέχρι τώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν ουσιαστικά την Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και ταυτόχρονα τις αποκαλούν κυνικά ίσους συμμάχους.  Αν και είναι γνωστό ότι οι αρχηγοί τους παρακολουθούνται, εγκαθιστούν συσκευές παρακολούθησης όχι μόνο στους χώρους εργασίας, αλλά και στις οικίες τους.

 Την επεξεργασία βιολογικών όπλων και τα  πειράματα σε ζωντανούς ανθρώπους τα ονομάζουν ευγενή ιατρική έρευνα.

 ❗️ Τώρα εξάγουν ψωμί από την Ουκρανία - με το πρόσχημα της διασφάλισης της ασφάλειας των φτωχότερων χωρών στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα μόνο το 5% αυτού πήγε στις φτωχότερες χώρες.
 ❗️ Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συνηθίσει να παίρνουν τα πάντα με εκβιασμό, την βία.  Την αλήθεια την έπνιξαν σε έναν ωκεανό από φέικ. 
 Έχουν βάλει τους πάντες στον στόχο τους, συμπεριλαμβανομένων των γειτόνων μας, των χωρών της ΚΑΚ(СНГ).  Στόχος τους είναι να υπονομεύσουν οποιαδήποτε κυρίαρχα κέντρα ανάπτυξης.




 ❗️Τα στρατιωτικά δόγματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ βασίζονται στην κυριαρχία και ψευδονται οταν μιλούν για τον υποτιθέμενο «περιορισμό». Η Ουάσιγκτον «περιορίζει/συγκρατεί » την Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. Σειρά έχουν άλλες χώρες, οπως και οι σημερινοί σύμμαχοι των ΗΠΑ.
 ❗️Τυπώνουν δολάρια και ευρώ, αλλά δεν μπορείς να ταΐσεις κανέναν με χαρτιά, χρειάζεσαι φαγητό. 
 Απαιτούνται πηγές ενέργειας.  Επομένως, οι πολιτικοί πρέπει να πείσουν τους συμπολίτες τους να τρώνε λιγότερο και να πλένονται λιγότερο και να ντύνονται πιο ζεστά στο σπίτι.  Και όσοι αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις ονομάζονται εξτρεμιστές και ριζοσπάστες.
 ❗️Εκείνοι που αποδέχονται τους κανόνες των ΗΠΑ είναι πολιτικοί μαζοχιστές και άλλοι οπαδοί αντισυμβατικών πολιτικών σχέσεων.
 Η Δύση αρνείται τα ηθικά πρότυπα, τη θρησκεία, την οικογένεια.  
Θέλουμε πραγματικά η Ρωσία να έχει «γονέα νούμερο ένα, δύο, τρια» αντί για «μαμά και μπαμπά» και να επιβάλλουν στα σχολεία τις διαστροφές που οδηγούν σε υποβάθμιση και εξαφάνιση, οτι δηλαδή υπάρχουν και άλλα φύλα εκτός από το γυναικείο και αντρικό?  Για εμάς αυτό είναι απαράδεκτο.



Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. 
Το πεδίο μάχης στο οποίο μας έφερε η μοίρα και η Ιστορία , είναι το πεδίο μάχης για τον δικό μας λαό,  για την μεγάλη,  ιστορική Ρωσία, για την μελλοντική γενιά, για τα παιδιά μας...να τα προστατεύσουμε από την υποδούλωση,  από τα τερατώδη πειράματα, τα οποία έχουν ως στόχο το σακάτεμα της ψυχή και της συνείδησής τους. 

Σήμερα δίνουμε μάχη ώστε να μην έρθει στο μυαλό κανενός πως τον λαό μας, την γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, μπορούν να τα πάρουν και να τα σβήσουν από την Ιστορία. 

Σήμερα έχουμε ανάγκη από συνοχή η οποία θα βασίζεται στην κυριαρχία,  στην ελευθερία, στην δικαιοσύνη. 

Οι αξίες μας είναι η αγάπη προς τον άνθρωπο και η συμπόνια. 

Θέλω να ολοκληρώσω την ομιλία μου με τα λόγια ενός πραγματικού πατριώτη, του Ιβάν Αλεξάντροβιτς Ιλιίν:

Εάν θεωρώ ως πατρίδα μου την Ρωσία,  αυτό σημαίνει πως αγαπώ ρωσικά,  στοχαζομαι και σκέφτομαι ρωσικά,  τραγουδάω και μιλάω ρωσικά,  πως πιστεύω στις πνευματικές δυνάμεις του ρωσικού λαού.

Tο πνεύμα του - είναι το πνεύμα μου, η μοίρα του είναι η μοιρα μου, τα βάσανά του είναι η δυστυχία μου, η άνθισή του/ η ακμή του είναι η χαρά μου. 

Αυτά τα λόγια ακολουθούσαν πολλές γενιές των προγόνων μας. Σήμερα και εμείς κάνουμε αυτήν την επιλογή. 
Αυτήν είναι η επιλογή των κατοίκων της ΛΔΚ και ΛΔΛ, της Χερσώνας και του Ζαπαρόζιε.  

Επέλεξαν να είναι με τον λαό τους, με την πατρίδα τους. Να ζούνε με την μοίρα της, να νικάνε μαζί με αυτήν.

Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας, έχουμε την Ρωσία.




ΠΗΓΗ: Όλγα Αυγητίδου fb
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.