Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ταχέως προς μια Παγκόσμια Τεχνοκρατική-Ψηφιακή Διακυβέρνηση

Δημητρίου Πέτρος 


Οι παγκοσμιοποιητές, που προχωρούν ταχέως προς μία Παγκόσμια Τεχνοκρατική-Ψηφιακή Διακυβέρνηση, διακοινώνουν από τα φόρα τους, WEForum κλπ παρακλάδια, ότι εισερχόμαστε στην εποχή του Internet of Bodies (IoB) και κάθε ιδιωτικότητα θα ακυρωθεί, τα Data κάθε ανθρώπινης ύπαρξης θα είναι γνωστά στην Ανώτατη Αρχή και ουδείς θα μπορεί να αρνηθεί να τα παραδώσει. Συγχρόνως, οι ίδιοι, μας ενημερώνουν ότι οι άνθρωποι στην Νέα Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, τους είναι άχρηστοι... 1. Yuval Noah Harari: Οι μάζες είναι περιττές και γι' αυτό είναι ανίσχυρες. Θα ζήσουν μόνο οι πλούσιοι!




2. Ο αγαπημένος διανοητής του Klaus Schwab, ο Χαράρι (Yuval Noah Harari), από το WEF: "Τι χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή μάλλον τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους... Τι θα κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους;...".


Με τα δεδομένα όλων των ανθρώπων δικά τους, τι λέτε; αυτοί θα χρησιμοποιήσουν τα data για να θεραπεύσουν τις ασθένειες των ανθρώπων ή -καθώς θα μπορούν να παρεμβαίνουν στην υγεία μας- θα μας "τελειώσουν" όλους;





ΠΗΓΗ: Δημητρίου Πέτρος fb
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.