Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

"ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ" - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

άρθρο στο "Παρόν" της 10.11.19 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ



Έγραφα σε αυτήν εδώ την στήλη, για το μείζον θέμα του Μεταναστευτικού («Παρόν» 26/27 Οκτωβρίου): “Μια παρατήρηση επί του Μεταναστευτικού (ονομαζόμενου καταχρηστικά και ως Προσφυγικού)- με την επισήμανση ότι η ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ είναι όρος ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΕΝ ΧΩΡΟΎΝ άλλοι Μετανάστες στην Ελλάδα. Οι λόγοι έχουν διατυπωθεί πολλάκις και είναι ευρέως κατανοητοί στην μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ότι κι΄ αν λένε οι Εθνομηδενιστές, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και των λεγομένων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Με την αφορμή της συζήτησης στη Βουλή του Ν/Σ για το άσυλο, θεωρώ ότι «κλειδί» για κάποια λύση είναι οι επαναπροωθήσεις. Το νομοσχέδιο που συζητείται από την Τετάρτη στη Βουλή, προβλέπει έναν αυστηρό διαχωρισμό των προσφύγων, που δικαιούνται το άσυλο, και των μεταναστών, που πρέπει να επιστρέφουν στις πατρίδες τους. Θυμίζω ότι επί ΣΥΡΙΖΑ όλοι παρέμεναν στη χώρα μας. Στόχος της κυβέρνησης είναι σύντομα να είναι σε θέση να αρχίσει τη διαδικασία επιστροφής των παράτυπων μεταναστών πίσω στην Τουρκία, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες- και η κοινή λογική.Αν και με τον κουμπάρο Ερντογάν, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..”

Έκτοτε, το θέμα χειροτέρευσε. Άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πτέρυγας του εντός της ΝΔ να διαφοροποιηθεί ως προς την κατεύθυνση, από την Εθνομηδενιστική γραμμή Τσίπρα κι΄ αριστερισμού, ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα, τζούφιες εκκλήσεις προς την μεριά της Ε.Ε. η οποία βολεύεται με αυτή την κατάσταση. Όπως επίσης και οι πολυάριθμες ΜΚΟ καθώς και χιλιάδες Συνελλήνων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως δικηγόροι, μεταφορείς, φύλακες στα HotSpot και άλλοι, πέραν των «αλληλέγγυων». Το θέμα θα διαιωνίζεται όσο θα συνεχίσει να επικρατεί η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ της «ριζοσπαστικής» αριστεράς (sic!) και του αριστερισμού ότι όσοι αντιδρούν είναι φασίστες, ρατσιστές κλπ. Ώσπου να σταματήσει αυτή η Κυριαρχία στην Ελληνική κοινωνία, η υφιστάμενη Κοινωνική συνοχή θα έχει διαλυθεί, μια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ «Ελλάδα» – και όχι όπως σήμερα καλείται ως «πολυπολιτισμική»- θα έχει εγκαθιδρυθεί. Βασικά, καλημέρα σας (μας)!


Υ.Γ. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη φωνές εκτός Ελλάδας που στηλιτεύουν την πολλαπλώς επιτιθέμενη Τουρκία και στηρίζουν την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία. Ξεχωρίζει σταθερά η φωνή του γερουσιαστή των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ (Δημοκρατικός από το Νιου Τζέρσεϊ) που για μία ακόμη φορά από το βήμα της Γερουσίας ξεγύμνωσε τον Ταγίπ Ερντογάν και την προκλητική επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κύπρο, και έθεσε προ των ευθυνών του τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ο γερουσιαστής Μενέντεζ αμφισβήτησε ότι η σημερινή Τουρκία είναι σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών και υπερασπίστηκε τα δίκαια της Ελλάδας, της Κύπρου, και των Κούρδων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΠΗΓΗ-Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.