Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ενα γραμμα απο την Ιρλανδια, σαν να μιλαει για την Ελλαδα και τα παθη των κατοικων απο τα αρπακτικα της Ευρωπης και τις διεφθαρμενες, αχυρενιες κυβερνησεις.




Η κυβερνηση σχεδιαζει σταδιακή μείωση έως μηδενισμό της κατανομής εγχωριας παραγωγης βιοντηζελ στα διυλιστήρια έως το 2029. Αυτο θα καταργησει την καλλιέργεια ηλίανθου (βλεπε σπορελαιο) και ελαιοκραμβης 1.000.000 στρεμμάτων! Στην καλυτερη περιπτωση θα στειλει τις τιμες των φτηνων αυτων σπορελαιων στα υψη αν καλλιεργουνται με εισαγομενο βιοντιζελ, που ειναι και η μοιραια καταληξη. Για να μην πουμε οτι σ αυτο ακριβως αποσκοπει η καταργηση του ελληνικου. 

Ποιος υποχρεωνει την κυβερνηση να καταργει το ελληνικο για να ευνοηθει το εισαγομενο; Σε ποιον ξεπουλιεται; Γιατι απο εποχης Μαυροκορδατου δεν εχει περασει αλλη ελληνικη κυβερνηση που να εχει ξεπουλησει στους ξενους τοσο πολυ ελληνικο μεριδιο αγορας.

Αναμφισβητητα υπαρχει μια δικτατορια της αγορας που λεγεται Ευρωπαικη Ενωση. Η οποια λειτουργει πλεον για τα συμφεροντα των πλουσιων σε βαρος της αστικης, της μικροαστικης και κυριως της φτωχότερης ταξης. Και της οποιας τα κατορθωματα ξεσκεπαζονται συγκλονιστικα απο την καταγραφη του εγγονου ενος 84χρονου Ιρλανδου, του Chay Bowes, που διαβαζετε παρακατω, και που ειναι σαν να μιλαει για την Ελλαδα και το αμεσο μελλον της!

Το τραγικο αλλα και συγκινητικο ειναι οτι κατω απο την καταγραφη, Αμερικανοι, Αυστραλοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Σκανδιναυοι σχολιαζουν, οτι τα ιδια ακριβως συμβαινουν και στις χωρες τους!

Ειναι πλεον ή σαφες, οτι ο δυτικος κοσμος κυβερνιεται απο αρπακτικα, με αχυρανθρωπους εκεινους που οι πολιτες επιλεγουν για κυβερνητες. Και μερικοι απο τους Ευρωπαιους, Αμερικανους και Αυστραλους σχολιαστες γραφουν κατω απο τον Bowes: "It is time for a worldwide revolution"!

Για να μη νοιωθετε μονοι, αλλα για να μη νοιωθετε και ανημποροι. Γιατι οταν ηχει ενα βιολι αρχιζουν τα οργανα.
Ιδου η συγκλονιστικη καταγραφη του Ιρλανδου εγγονου Chay Bowes για τον εν ζωη παππου του και την Ευρωπαικη Ενωση:

"Ο πατέρας μου είναι 84 ετών.


Γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια σε μία από τις πολυκατοικίες του Δουβλίνου στην οδό Mercer, σε απόσταση αναπνοής από το μοντέρνο St Stephens Green του Δουβλίνου. Tο 1940 8 δωμάτια  στεγάζαν 13 οικογένειες με μία μόνο τουαλέτα έξω.

Έχει πληρώσει τους φόρους του σε όλη του τη ζωή. Εργάστηκε σε μια κρατική εταιρεία πληρώνοντας βάναυσα επίπεδα φόρων και συντελεστών, και όλα αυτά αφού αναγκάστηκε όπως εκατομμύρια άλλοι Ιρλανδοί να αναζητήσουν τα προς το ζην στη Βρετανία, επειδή "το κράτος του Βατικανού", (σσ εννοει την καθολικη Ιρλανδια) στο οποίο γεννήθηκε δεν είχε χώρο για Δουβλινέζους της εργατικής τάξης.

Διατήρησε την ορμητικότητά του, αγόρασε το δικό του σπίτι, ακολούθησε τους κανόνες, είχε σκυμμένο το κεφάλι του και έπαιξε το παιχνίδι της ζωής.

Τώρα, το ιρλανδικό κράτος θα πάρει το σπίτι, που δούλεψε όλη του τη ζωή, για να πληρώσει για τη φροντίδα του εάν χρειάζεται φροντίδα. Το εξαιρετικά δυσλειτουργικό σύστημα υγείας που πλήρωσε με τον κόπο του δεκαετίες είναι ανίκανο να φροντίσει αυτόν ή τη γυναίκα του, παρά το γεγονός ότι τους προϋπολογισμούς πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ καταπίνουν, όπως και στα υπόλοιπα κράτη, οι καταστροφικοί λειτουργοί που κατακλύζονται από μια κουλτούρα μόνιμης κρίσης και μικροδιαφθοράς και ανικανότητας

Αυτό που περιμένει τα εγγόνια και τα δισέγγονά του είναι μια μοίρα πολύ πιο θλιβερή από τη δική του, όταν μεγάλωσε στο Δουβλίνο.

Όχι σπίτια. Καμία υγειονομική περίθαλψη και καμία ελπίδα, όλα υπό την προεδρία μιας ενδημικά δυσλειτουργικής τάξης πολιτικών ζόμπι από σκόπιμα παραπλανημένους εμμονικούς απαράτσικους της ΕΕ.

Εν τω μεταξύ, η ίδια σάπια πολιτική ελίτ κάνει μια γιορτή φαντασίας για μια «εξελιγμένη Ιρλανδία».

Μια Ιρλανδία όπου η αφυπνιστική αυταπάτη υπερισχύει των αναγκών της συντριπτικής πλειοψηφίας. Μιας πλειοψηφίας εγκαταλειμμένης σε μια αυταπάτη υπαγορευμένη από την ΕΕ, που την αφηγείται ένα στραβό mainstream media σύστημα, τρομοκρατημένο να αμφισβητήσει τους ίδιους Masters, από τους οποίους πληρώνεται για να τους δικαιώσει στα ερτζιανά και στις σελίδες του.

Μια Ιρλανδία όπου μια μικροσκοπική πράσινη εμμονική ελίτ ασκεί μια εξαιρετικά δυσανάλογη επιρροή στο πολιτικό μας τοπίο. Μια Ιρλανδία όπου έχουμε ξεχάσει εντελώς ποιοι και τι είμαστε ως κοινωνία, μια Ιρλανδία όπου η ευημερία του λαού είναι "μια αντιδραστική απάντηση" και όχι η κεντρική λογική της κυβέρνησης.

Ενώ ο πατέρας μου πλησιάζει στο τέλος του ταξιδιού του, όσοι είναι αρκετά άτυχοι για να ξεκινήσουν την αρχή τους αντιμετωπίζουν μια θλιβερή πραγματικότητα: δεν θα έχουν ποτέ ένα ιρλανδικό σπίτι, ποτέ δεν θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά να μεγαλώσουν μια ιρλανδική οικογένεια και σίγουρα ποτέ δεν θα μπορούν να κάνουν τη χώρα τους σπίτι τους, σε αντίθεση με μια τεράστια εισροή «νέων Ιρλανδών», που θα λάβουν ελάχιστη ή καθόλου βοήθεια από το κράτος, που έχτισαν οι προπάτορές τους.

Αυτοί, όπως ο γέρος μου, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ιρλανδία για να βρουν το δρόμο τους, ενώ η τάξη των πολιτικών της ΕΕ, που είναι υπεύθυνη για τη Δημοκρατία της μπανανίας μας, κατηγορεί οποιονδήποτε εκτός από τους εαυτούς τους για την άθλια αποτυχία, στην οποία μας οδήγησαν αυτοί και οι προκάτοχοί τους.

Τα λόγια ενός μεγάλου και συχνά παρεξηγημένου Ιρλανδού ηχούν στα αυτιά μου απόψε:

Αφήστε τους να ηχήσουν στ αυτιά σας.

«Και λέω στους κυρίους του λαού μου: Προσέξτε,
Προσέξτε αυτό που έρχεται, προσέξτε τον αναστημένο λαό,
Που θα πάρει αυτό που δεν του δίνετε.
Σκεφτήκατε να κατακτήσετε τους ανθρώπους;
Ή σκεφτήκατε ότι ο Νόμος είναι ισχυρότερος από τη ζωή και από την επιθυμία των ανθρώπων να είναι ελεύθεροι;
Θα σας βάλουμε σε δοκιμασία, εσάς που βασανίζετε και εξουσιάζετε
Εσάς, που έχετε εκφοβίσει και δωροδοκήσει, 
τύραννοι, υποκριτές, ψεύτες!».

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/share/3RoNvBQgtPx5sxtD/

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.