Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Το Βατικανό εγκρίνει το «εμβόλιο δολοφόνων»: αναμνηστικά νομίσματα που προωθούν την «Ανάγκη εμβολιασμού» κατά του COVID

Ένα σετ οκτώ τεμαχίων περιλαμβάνει ένα ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ που απεικονίζει ένα νεαρό άτομο να χτυπιέται με βελόνα.

***

 Πλήρως τεκμηριωμένο, το εμβόλιο Covid-19 έχει προκαλέσει από την αρχή τον Δεκέμβριο του 2020 μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

Και τώρα το Βατικανό επιδίδεται σε μια απεχθή προπαγανδιστική εκστρατεία. 

Η ερώτησή μου προς το Βατικανό: Εμβολιάστηκε ο Πάπας Φραγκίσκος; 

Έχει κάνει το Βατικανό τον κόπο να διαβάσει την εμπιστευτική έκθεση-βόμβα της Pfizer που αναγνωρίζει τις θανατηφόρες επιπτώσεις του εμβολίου κατά του Covid.  

Αυτή η Μυστική Έκθεση από την Pfizer , είναι πλέον σε δημόσιο τομέα (δημοσιεύεται υπό το FOI). 

Στις 29 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας μια μαζική κηδεία διαμαρτυρίας για παιδιά που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer. Κανάλι Bitchute , καθώς και στο κανάλι μας στο Telegram )

Και τώρα ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έζησε τα τραγικά γεγονότα του "The Dirty War" ( La Guerra Sucia ) στην Αργεντινή, προωθεί το εμβόλιο mRNA για λογαριασμό της Big Pharma.

Δείτε το βίντεο εδώ .

Απαιτούμε να αποσυρθεί αμέσως και να διακοπεί το εμβόλιο mRNA του Covid-19 παγκοσμίως .

M. Ch. Παγκόσμια Έρευνα

***

Η Πόλη του Βατικανού εξέδωσε μια νέα σειρά κερμάτων, ένα από τα οποία δείχνει έναν νεαρό να εμβολιάζεται, πιθανώς κατά του COVID-19.

Το νέο σετ κερμάτων αποτελείται από οκτώ νομίσματα που περιλαμβάνει ένα ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ που απεικονίζει έναν νεαρό να δέχεται μια βελόνα.

Το ίδιο το κέρμα δεν λέει αν το τρύπημα που δόθηκε στον νεαρό είναι για τον COVID, αλλά η περιγραφή σε ιστότοπο του Βατικανού αναφέρει ότι  «Το ασημένιο νόμισμα των 20 ευρώ, σχεδιασμένο από την Chiara Principe, είναι αφιερωμένο σε ένα τρέχον θέμα που είναι πολύ κοντά στο Η καρδιά του Πάπα Φραγκίσκου: θεραπείες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ανάγκη εμβολιασμού. Το κέρμα απεικονίζει έναν γιατρό, μια νοσοκόμα και έναν νεαρό που είναι έτοιμος να λάβει το εμβόλιο».

Επιπλέον, ο ιστότοπος αναφέρει ότι «Ο Άγιος Πατέρας έχει επανειλημμένα τονίσει τη σημασία του εμβολιασμού, υπενθυμίζοντας ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι «ηθική υποχρέωση» και είναι σημαντικό να «συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανοσοποίηση ακόμη και των πιο φτωχών λαών».

Συνολικά το σετ κοστίζει 180 ευρώ.

Ο Καθολικός σχολιαστής Δρ. Taylor Marshall αντέδρασε στην είδηση ​​με ένα tweet που θυμίζει ένα νόμισμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης που απεικόνιζε μια εικόνα που θυμίζει το θέμα Pachamama από την Αμαζονική Σύνοδο του 2019.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Diane Montagna έγραψε στο Twitter την περιγραφή του νομίσματος του 2020 που απεικόνιζε «μια μητέρα που κουβαλά τη γη στην κοιλιά της…»

Τα εμβόλια κατά του COVID έχουν συσχετιστεί με πολλές περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών που περιλαμβάνουν μόνιμο τραυματισμό και θάνατο.

Τον Μάρτιο, επιβεβαιώθηκε ότι μια 34χρονη Αγγλίδα πέθανε από « ξαφνική και καταστροφική » εγκεφαλική αιμορραγία μετά από το εμβόλιο AstraZeneca για τον COVID.

Οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας εμβρυϊκά κύτταρα κατά τα στάδια παραγωγής και δοκιμής.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.


ΠΗΓΗ:
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.