Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η κοινή ανακοίνωση των κομμάτων της Αριστεράς εξυπηρετεί μόνο τον πορφυρογέννητο Κυριάκο


Γιώργος Τασιόπουλος


Μήπως η κοινή ανακοίνωση των κομμάτων της Αριστεράς εξυπηρετεί μόνο τον πορφυρογέννητο Κυριάκο για να αλλάξει την ατζέντα, να κρύψει ότι έχασε τον έλεγχο με την πανδημίας, να βάλει κάτω από το χαλί τα μείζονα προβλήματα και τις αποτυχίες της πολιτικής του, υιοθετώντας ακροδεξια ατζέντα και σκηνικό έντασης;
Μήπως με τη μονοθεματική πόλωση η αντιπολίτευση σιωπά για το νέο Αττίλα στη Κύπρο;

Μήπως σιωπά για τη σφαγή των μικρομεσαίων της αγοράς και τα χειρότερα που έρχονται στην οικονομία;

Μόνο να θυμίσουμε ότι η τρομοκράτηση της κοινωνίας ξεκίνησε με το υποτιθέμενο συμπαθές πλήρωμα της Εκκλησίας. Στην Ανάσταση οι ναοί σφραγίστηκαν και επίσκοποι διαπομπεύτηκαν οδηγούμενοι στον ανακριτή και το δικαστήριο! Στους ναούς δεν πλησίασαν οι πιστοί ούτε με μέτρα προστασίας ούτε με αντιπροσωπεία.

Τότε, σιώπησαν η Δεξιά του Κυρίου και η Αριστερά της ανυπακοής.
Όμως τότε, όπως και την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, ο Κυριάκος επί της ουσίας διακήρυττε και κατοχύρωνε, αρχικά σε φίλιο κοινωνικό χώρο για να έρθει και η σειρά τώρα του αντίπαλου πολιτικού στρατοπέδου να μπει στα στενά παπούτσια της νεοφιλελεύθερης 'δημοκρατίας". 

Γράφει ο Κυριάκος στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Σύνταγμα και τις κουτσουρεμένες ήδη ελευθερίες με σύμμαχο τον φόβο και τα ΜΜΕ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε η κυβέρνηση μπορεί και τρομοκρατεί και ηγεμονεύει επιβάλλοντας την πολιτική ατζέντα όχι με στήριγμα όπως παλιά το κομματικό της ακροατήριο αλλά τους πρόθυμους κοντυλοφόρους των ΜΜΕ που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Ο φόβος της πανδημίας είναι ευκαιρία για την κυβέρνηση και τη Παγκόσμια Νέα Τάξη να περιστείλει ακόμη περισσότερο τα δικαιώματα.
Η αγορά (χρήμα) επιβάλλει τις προτεραιότητες, με πρόσχημα το φόβο και το δικαίωμα στη ζωή. Ο πρωθυπουργός για λογαριασμό τους ετοιμάζει την επόμενη πιο μαύρη ημέρα της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας.

Υγ1. Δεν είδα διαμαρτυρίες την 28η Οκτωβρίου όταν σε ακρίτες ασκήθηκε βία και απαγορεύτηκε να βγάλουν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους την ελληνική σημαία.

Υγ2. Τελικά, η απρόσμενη υπέρβαση του ΚΚΕ να συνυπογράψει κείμενο με άλλα αριστερά κόμματα ναρκοθετήθηκε από τον ίδιο το Τσίπρα με την ανάρτησή του.

Υγ3. Θα πρέπει να γνωρίζει η αριστερά ότι το ΟΧΙ του 1940 γέννησε το Πολυτεχνείο και ότι δίχως συνείδηση και σεβασμό στην ιστορία δεν γεννάς Πολυτεχνεία. Θλίψη...

ΠΗΓΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.