Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Γερμανική επίσημη έκθεση καταγγέλλει τον κορωνοϊό ως «παγκόσμιο ψεύτικο συναγερμό»



Έκθεση που διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, αμφισβητεί το εδραιωμένο αφήγημα της Corona, όπως λεν τον κορωνοϊό οι Γερμανοί.



Μερικά από τα βασικά αποσπάσματα έκθεσης είναι:

- Η επικινδυνότητα του covid-19 υπερεκτιμήθηκε: Πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν θα ξεπεράσει το κανονικό επίπεδο.

- Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, είναι, ουσιαστικά, αυτοί που θα πέθαιναν στατιστικά την ίδια χρονιά, επειδή είχαν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούσαν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό άγχος (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα).

- Σε όλον τον κόσμο, μέσα σε ένα τέταρτο του έτους, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από covid-19, σε σύγκριση με 1.500.000 θανάτους (25.100 στην Γερμανία) κατά την διάρκεια του κύματος της γρίπης του 2017/2018.

- Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών. Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ψευδής συναγερμός.

Μια σκέψη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτές τις διαπιστώσεις:

Κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος απεδείχθη ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της fake news….



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:




Ενώ οι «δραματικές συνέπειες του κορωνοϊού είναι ότι 52.000 ops για καρκίνο καθυστέρησαν», εφημ. Das Bild, 23.5.2020.

ΠΗΓΗGerman Official LeaksReport: Coronavirus Is ‘A Global False Alarm’, Humans are free, 30.5.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 30.5.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: http://www.arxeion-politismou.gr/2020/05/germaniki-ekthesi-kataggellei-ton-synagermo-tou-koronoiou.html?m=1
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.