Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ψευδο-αντιφασιστική εκδήλωση στο Δίστομο με χορηγούς γερμανικά ιδρύματα πλύσης εγκεφάλου…

...έκδηλη η ανησυχία τέτοιων ιδρυμάτων-εκτροφείων δοσιλόγων τύπου Χριστοφοράκου και προπαγανδιστών της λήθης των εγκλημάτων του ναζισμού όπως η Γερμανική Σχολή Αθηνών και το  Ίδρυμα «Κατά της Λήθης – Υπέρ της Δημοκρατίας» μην τυχόν και δημιουργηθεί κλίμα αντιγερμανισμού στη χώρα μας μετά απ’όσα αίσχη της έχει κάνει εδώ και έξι χρόνια ο νέος γερμανικός ιμπεριαλισμός των Μέρκελ-Σώυμπλε …

Πρόκειται για σύλλογο της Γερμανικής πολιτικής ελίτ που βρίσκεται στο δρόμο της γενικευμένης προσπάθειας παραχάραξης, αναθεώρησης της ιστορίας με γνώμονα την εξομοίωση των ολοκληρωτικών καθεστώτων, δηλαδή, εξομοίωση και εξίσωση των εγκλημάτων του Ναζισμού –Φασισμού και του καθεστώτος της πρώην Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.Δεν θα ξαφνιαστούμε λοιπόν αν μετά από αυτή τη συνεργασία Διστόμου – «Συλλόγου Κατά της Λήθης – Υπέρ της Δημοκρατίας» θα βρεθούμε μπροστά στην εξομοίωση των κατοχικών εγκλημάτων των ΝΑΖΙ και των όσων υποτίθεται διενέργησαν οι Αντάρτες.
Οι «Γερμανικές Αποστολές» διεισδύουν / διείσδυσαν σήμερα με τις γνωστές, ας πούμε, προαπαιτούμενες» «αντιφασιστικές» προκαλύψεις & περγαμηνές στο «Δίστομο» ! 
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Το παράρτημα Ελλάδας του γνωστού «επιμορφωτικού» ιδρύματος της «S.P.D.», Φρίντριχ Έμπερτ, και ένας «Σύλλογος ενάντια στην λήθη & για την δημοκρατία» , στο οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος του ο νυν Πρόεδρος της Ο.Δ. της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουγκ , θέλουν – ήθελαν να μας «ενημερώσουν» για κάτι που υποτίθεται ότι δεν γνωρίζουμε ( !).
Πως υπήρξαν στον πόλεμο και Γερμανοί – λιποτάκτες ( ιδιαίτερα «προς το τέλος το πολέμου» για να είμαστε ειλικρινείς ) αντιφασίστες στρατιώτες και αξιωματικοί που πολέμησαν στο πλευρό του «Ε.Λ.Α.Σ» σαν «Επιτροπή Ελεύθερη Γερμανία».
Με αυτό τον τρόπο το ίδρυμα Friedrich Ebert και το ‘Verein» ( σύλλογος δηλαδή και όχι «ίδρυμα» όπως αναφέρουν οι διοργανωτές των «Τελετών Διστόμου» στις ανακοινώσεις τους) «για την δημοκρατία – ενάντια στη λήθη» ( που οι δημοσιεύσεις δείχνουν πως πρόσκειται ιδεολογικά στο «επιμορφωτικό» Ίδρυμα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, το «Κόνραντ Αντενάουερ», αφού και ο κ. Γκάουγκ ήταν μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του «δ.σ».- ΔΕΣ ΕΔΩ :http://www.kas.de/wf/de/33.19170/
).
Τ΄οποίο ( «Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ», εκτός των άλλων συνδυασμένων επιχειρήσεων με άλλες γερμανικές αποστολές», ειδικεύεται στην «εκπαίδευση» δημοσιογράφων από επιλεγμένους «γνωστούς» embetted -δημοσιογράφους ) διαθέτει επίσης «παράρτημα» στην χώρα των Ιθαγενών που λέγεται «Ελλάδα».
Θέλουν να μας πουν ότι «δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί φασίστες» , αλλά υπήρξαν και δημοκράτες !
Και εφόσον υπήρξαν δημοκράτες αντιφασίστες στο β΄π.π. , ε τότε σίγουρα και η κα Μέρκελ , οι κ.κ. Σόιμπλε , Γκάουγκ , Γκάμπριελ , Τριτίν & Στάινμαϊερ , είναι όλοι «δημοκράτες» και κακώς κάνουμε αναίτιους συνειρμούς για τις πολιτικές τους … ( τι δεν καταλαβαίνεις ( ; ) , το τι θα πει ψυχολογικός πόλεμος και πλύση εγκεφάλων ).
Είναι ερωτηματικό όμως εάν οι εισηγητές θα αναφερθούν στο γεγονός , ότι ας πούμε οι «τιμώμενοι» Γερμανοί Αντιφασίστες Στρατιώτες , την κληρονομιά την οποία διεκδικούν σήμερα τα παγκοσμίου φήμης «κομματικά ιδρύματα» της Γερμανίας, από το 1945 μέχρι τις αρχές του 2000 εθεωρούντο σαν ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ – κουμουνιστές και αντικοινωνικά; στοιχεία και δεν έπαιρναν , σε αντίθεση με όλους τους … Ριχτερικούς – «έντιμους πολεμιστές της Βέρμαχτ» και άλλους «παρεξηγημένους ναζί» , σύνταξη από την «δημοκρατική» – Γερμανία,
Ούτε βέβαια αποκαταστάθηκαν οι περισσότεροι από αυτούς τους Αντιφασίστες – από τις καταδικαστικές θανατικές και άλλες ατιμωτικές καταδίκες των «έντιμων γερμανικών στρατοδικείων» που λειτουργούσαν για αρκετούς μήνες ακόμα και μετά την «άνευ όρων συνθηκολόγηση» του γερμανικού Γ΄ Ράιχ !!!
Τώρα όμως στα πλαίσια του «κατευνασμού» των – θεμιτών – αντιδράσεων των πολιτών της Ελλάδας , ενάντια στις πολιτικές εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και περιορισμού του γενικού – πανεθνικού αιτήματος για την καταβολή Επανορθώσεων – Αποζημιώσεων από την Γερμανία για τα εγκλήματα πολέμου και τις αρπαγές στην διάρκεια της «προηγούμενης» Κατοχής μας , τώρα , μετά από 72 χρόνια, θυμήθηκαν να μας μιλήσουν με «αποκαλύψεις» για τον «γερμανικό αντιφασισμό». Βέβαια όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις , με την βοήθεια Ελλήνων καλης θέλησης .
Η παρουσία Γερμανών στρατιωτικών στον ΕΛΑΣ έχει καταγραφεί στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση» ( ΠΕΑΕΑ , πρώτη περίοδος σε τευχος του 1966 , έκδοση εξωτερικού ). Στις 22/9/1987 ο αείμνηστος δημοσιογράφος Θανάσης Αντωνόπουλος είχε γράψει ένα κατατοπιστικό άρθρο στα «ΝΕΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – ΣΤΟ «ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» ! ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ» – Έκθεση ( υπό την επιμέλεια του Χάγκεν-Φλάισερ ) , η οποία επαναλήφθηκε το 1990 στους χώρους Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας.
Το 2012 είχε δημοσιευτεί σε πολλά «αριστερά side» εργασία του καθηγητή Erik Eberhard , μια αρκετά αντεικειμενική παρουσίαση.
Επειιδή δεν ξέρουμε το τι και πως ακριβώς θα παρουσιαστέι / παρουσιάστηκε η όλη ιστορία από το – ‘Friedrich Ebert»- στο … φιλόξενο «Μουσείο Διστόμου» , παραθέτουμε τον συγκεκριμένο σύνδεσμο για ενδεχόμενη σύγκριση & «εγγύηση» :
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Γερμανοί αντιφασίστες στις τάξεις του ΕΛΑΣ
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΜΟΝΗ «αναγκαιότητα» για να γίνει η σημερινή εκδήλωση από τον γερμανικό οπορτουνισμό στην καρδιά του Διστόμου με συνεργάτες ορισμένους Έλληνες & Γερμανούς που τον εξωραΐζουν καθημερινά από τον «φόβο» μήπως αναπτυχτεί ένας; «αντιγερμανισμος» ( το ξέρεις τώρα το γνωστό παραμύθι των παπαγάλων , σύμφωνα με τα γνωστή προπαγάνδα του κυρίου (τους) , όταν απορρίπτεις την Ε.Ε. είσαι «αντιευρωπαϊστής» και όταν απορρίπτεις τις επεκτατικές πολιτικές της Γερμανίας είσαι …. «αντιγερμανος» ), ήταν και είναι ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τα όχι καλοφημα «κομματικά ιδρύματα της Γερμανίας» μέσα στην κοινωνία του Διστόμου και των άλλων Μαρτυρικών Τόπων.
Έτσι στις «ειδικές δυνάμεις» , στα «δίκτυα» ψυχολογικού -πο λέμου παραπληροφόρησης , προσθετουμε δίπλα στην «Εταιρική Σχέση» που προωθεί στους Δήμους ο «Υφυπουργός Ελλάδας» της Γερμανίας , ο καλοκάγαθος στην εξωτερική εμφάνιση του Γιοαχιμ Φούχτελς , τα «Ταμεία» Νεολαίας & «Μέλλοντος» ( ξέρεις τι γίνεται όταν ακούν ορισμένοι Έλληνες για «Ταμεία» , τρελαίνονται σου λέω!) ΚΑΙ τα Κομματικά Ιδρύματα –
Τα οποια έχουν καταγγελθεί σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν για ανάμειξη στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις άλλων χωρών , ιδιαίτερα στη Νότια & Κεντρική Αμερική.
Το 2013 ο κ. Νίκος Κοτζιας , με αφορμή τον σάλο είχε ξεσπάσει για την Ιεραποστολική Διάθεση να εγκατασταθεί, παρουσία του πρέσβη Γερμανίας ! , στην πολύπαθη Ελλάδα του «Περάστε Κόσμε» ΚΑΙ το Ίδρυμα της Γερμανικής «Αριστεράς» ( κατά κόσμο «Ρόζα Λουξεμπουργκ» που θέλει και αυτό να μας «επιμορφώσει» ) είχε καταγγείλει την αναγκαιότητα εγκατάστασης κομματικών ιδρυμάτων σε άλλη χώρα. Για να διαβάσουμε :
Του Νίκου Κοτζιά , H Eλλάδα αποικία χρέους της Γερμανίας
Νοεμβρίου 29, 2013
«… ανοίγω μια παρένθεση, στις δημοτικές εκλογές δεν μπορεί να ψηφιστεί δήμαρχος που συνεργάστηκε με τον Φούχτελ. Τέλος, έχουμε την παρουσία των γερμανικών ιδρυμάτων. Π.χ. των κομματικών ιδρυμάτων, ένα από αυτά είναι το Ρόζα Λούξεμπουργκ, που κακώς πήρε το όνομα της Λούξεμπουργκ, στις δράσεις αυτών των ιδρυμάτων είναι επιμορφώσεις δημοσιογράφων, προγράμματα για τη Μεσόγειο, και διάβασα ένα βιβλίο του 1940, οι Γερμανοί θέλουν να ελέγξουν τη Μεσόγειο για να έχουν δίοδο στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής. Έφεραν την Κύπρο τρίτη φορά σε θέση αποικίας μετά τους Τούρκους και τους Άγγλους, τώρα έγινε αποικία χρέους των Γερμανών…»
Στην συνέχεια , αφού έγινε «υπουργός εξωτερικών» ας πούμε της Ελλάδας , κατάπιε πατριωτικά τη γλώσσα του, όπως και στο θέμα των Επανορθώσεων , μόλις του «εξήγησε» ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας , τον Απρίλιο του 2015 , Σταινμαιερ , πως «όσο ζω και είμαι υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας , τέτοιο θέμα δεν θα συζητηθεί !»
Και εμείς , εξαρχής από τον 1ο χρόνο της νέας κατοχής , το γράψαμε και το ξαναγράφουμε για την μη αναγκαιότητα παρουσίας στην Ελλάδα , ξένων κομματικών ιδρυμάτων εκτος των συνταγματικων – γεωγραφικων οριων της χώρας στην οποία έχουν , ας πούμε , «αποστολή». Κάθε αντίθετη άποψη είναι αποικιοκρατικής υπεροπτικής «εκπολιτιστικής» – αντίληψης και νέο – ραγιάδικης συμπεριφοράς …
Τώρα το γεγονός ότι όλα αυτά ( «ιδρύματα» & «ταμεία» των «γερμανικών αποστολών» ) στηθήκαν μετά το 2010 για να «ουδετεροποιήσουν» κάθε αντίδραση ενάντια στις συνεχιζόμενες Αποικιακές πολιτικές της Γερμανίας ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩN ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ , δεν παίζει κανένα ρόλο…
Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.