Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

«SOS για τα παιδιά από το ΙΤΕ»



Χρήσιμες συμβουλές από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ για την προστασία των παιδιών από την κατάχρηση του διαδικτύου.
 Την προσοχή μας για τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο τώρα το καλοκαίρι, εφιστά το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, αν κι προσπάθεια πρέπει να καταβάλλεται 365 μέρες το χρόνο. «Για την κατάχρηση χρήσης του διαδικτύου από τα παιδιά τα λάθη και τις αδυναμίες των γονιών κι εντέλει το συμβιβασμό τους με αυτή την κατάχρηση, μιλά στο Ράδιο 98.4 ο Γιώργος Κορμάς. Υπεύθυνος της γραμμής βοήθειας Help-line.gr . Μιλά για τα βήματα με τα οποία μπορεί ο καθένας από εμάς να επαναπροσεγγίσει το παιδί του, την αξία του ψυχικού τους κόσμου, της καλής σχέσης των μελών της οικογένειας και σημειώνει: 

« Γινόμαστε μέρος και της διαδικτυακής ζωής των παιδιών μας προκειμένου να είμαστε κοντά τους, να μαθαίνουμε, να ακούμε και να κατανοούμε τον κόσμο τους. Έτσι θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε και συμβουλεύουμε τα παιδιά διαφυλάττοντας την πολύτιμη παιδικότητά τους».


ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=IcfPZilKzCo
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.