Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Η "ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ

Κύπρος:



«Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς» – Χαμός με τη δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Παιδιού






Εκτός από τα τόσα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη μετανεωτερική αποικία μας υπάρχει και η εμμονή των οπαδών της επανεκκίνησης, του wokeσμού, των οπαδών του μετανθρωπισμού και η έγνοια τους να μας μεταλλάξουν σε τεχνοανθρωποειδή. Πρέπει να σώσουμε μαζί Πατρίδα και Άνθρωπο! 

Γερομοριάς 


Η "ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ

Του Νίκου Σίμου 


Η "ατζέντα της μετά κοινωνίας" προχωρά σαν να μην συμβαίνει τίποτε, ενώ παγκόσμια συντελούνται ιστορικές αλλαγές και η ήττα της Δύσης φαίνεται αναπότρεπτη στο παγκόσμιο γεωοικονομικό και γεωπολιτικό πεδίο.
Στην Κύπρο (ναι καλά το διαβάζετε) η "υπουργος οικογένειας" (ελεύθερη μετάφραση ενός δυστοπικα δημιουργημένου υπουργείου, που στόχο έχει, όπως απ' τα πράγματα φαινεται την προώθηση της ατζέντας Great Reset) δηλώνει ότι τα παιδιά ΔΕΝ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ και επομένως οι όποιες αντιρρήσεις τους για την " reset" διαπαιδαγώγηση από το σχολείο θα αγνοούνται ή θα τιμωρούνται!!!


Ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών της Καλιφόρνια των ΗΠΑ Scott Wilk, προτρέπει τον κόσμο να φύγει από την Πολιτεία, αναζητώντας περιοχές και Πολιτείες εντός των ΗΠΑ, όπου δεν θα ισχύει η ατζέντα αυτής της διαπαιδαγώγησης, που εμπεριέχει και την επέμβαση αλλαγής φύλλου σε ανήλικους, χωρίς την γονική συναίνεση και όπου η όποια αντίρρηση θα επισείει ποινή στους γονείς αφαίρεσης της γονικής μέριμνας!!!

Επί ξηρού ακμής είμαστε κυρίες και κύριοι ...

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απάθεια και την κοινωνική αδιαφορία
Σε πολύ λίγο η ατζέντα αυτή θα επιχειρήσει την απόλυτη διάβρωση του κοινωνικού ιστού, μιας ήδη προβληματικής κοινωνικής δομής στον άλλοτε Δυτικό κόσμο
Αν δεν σηκωθούν οι κοινωνίες, θα ζήσουμε μια μετά κοινωνία που τίποτα, ΤΊΠΟΤΑ δεν θα έχει αξία... Ούτε καν η αναπνοή μας

Οσοι πιστεύουν ότι η Ευρασία θα αλλάξει την ροή της ιστορίας, χωρίς οι άλλοτε δυτικές κοινωνίες να κάνουν το παραμικρό, ΠΛΑΝΏΝΤΑΙ ΠΛΆΝΗ ΜΕΓΆΛΗ

ΕΙΝΑΙ Η ΏΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΤΟΥ ΆΛΛΟΤΕ ΔΥΤΙΚΟΎ ΚΌΣΜΟΥ

Αυτή η δυστοπία δεν θα νικηθεί με την παρέμβαση οποιουδήποτε από μηχανής Θεού

Το σχέδιο "πρώτα σε εξαθλιώνουμε και μετά σε αποανθρωπίζουμε" είναι η ιστορική επαναφορά της "ατζέντας των Ναζί" που λύνει και τις όποιες ιστορικές απορίες για την δημιουργία του "εθνικισοσιαλιστικου μετώπου" στην Γερμανία πριν 90 χρόνια, με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα

Τότε εχθροί ήταν οι Σοσιαλιστές, οι Ρομα και οι Εβραίοι - το κοινωνικό μεσόστρωμα των τελευταίων επιλεκτικά.

Σήμερα εχθρός είναι ο φυσιολογικός άνθρωπος και οι λειτουργίες του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του

Να επαναλάβω, κλείνοντας αυτό το σημείωμα ότι, στην εποχή μας ο άνθρωπος καλείται να σώσει τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του!

Η αφέλεια, η απάθεια και η κοινωνική παράλυση θα σημάνει τον ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ

Ας το καταλάβουμε όλοι, πριν καταστεί η "μαύρη πλευρά της ιστορίας" - γιατί αυτό προωθεί η ατζέντα του Νταβός - μια ανεπίστρεπτη πραγματικότητα.

___________________

Κύπρος:

«Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς» – Χαμός με τη δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Παιδιού



Mαίνονται οι αντιδράσεις στην Κύπρο, κυρίως στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, αναφορικά με το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Το Υπουργείο Παιδείας προχθές δημοσιοποίησε το πρόγραμμα μαθημάτων.

Μια δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού όμως πυροδότησε νέες αντιδράσεις. Η Δέσπω Μιχαηλίδου μιλούσε στην εκπομπή Άλφα Ενημέρωση και κατέθεσε την άποψη ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα ενώ τόνισε ότι κανένα παιδί «δεν πρέπει να είναι δέσμιο πληροφόρησης αυτοπροστασίας».

«Υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα επειδή οι γονείς του δεν δέχονται. Δεν έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις των γονέων. Οι γονιοί στο σπίτι τους μπορούν να κατευθύνουν τα παιδιά τους ανάλογα με τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Είναι δικαίωμα των γονιών αλλά και δικαίωμα των παιδιών να αυτοπροστατευτούν και να τους προστατεύσουμε. Δεν μπορεί να αφήνουμε τα παιδιά μας απροστάτευτα.

Όταν ένα παιδί είτε λόγω της διστακτικότητας των γονιών του είτε λόγω της αντίθετης αντίληψης των γονιών του δεν ενημερώνεται ας πούμε για τον κανόνα του εσώρουχου. Όταν δεν μπορεί να μιλήσει, αρνούμαστε γιατί δεν ξέρει πού να αποταθεί.. αρνούμαστε την προστασία του… και δεν μπορεί αυτό το παιδί να αφεθεί στις επιθυμίες των γονιών του, γιατί τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς.

Οι γονείς έχουν δικαίωμα να τα κατευθύνουν, να τους μεταφέρουν τις δικές τους πεποιθήσεις, το δικό τους πλαίσιο αλλά δεν δικαιούνται να τα κρατούν δέσμια πληροφόρησης αυτοπροστασίας», είπε η Επίτροπος μεταξύ άλλων στην παρέμβασή της.

Όλη η ανάρτηση... ΕΔΩ




ΠΗΓΗ:
https://www.facebook.com/100004549625697/posts/pfbid02p5e6hkoYBZnG5z78sESVHP8EZCpKtNfvvkpjWP5QNbZGGjHfkhQGDsi3NnHKbgaAl/

 https://antimedia.gr/kypros-ta-paidia-den-anikoun-stous-goneis-chamos-me-ti-dilosi-tis-epitropou-prostasias-paidiou/?fbclid=IwAR2ax0qQ-pJW4go_yiANn8WNYJrln3AYfcERS8rDnJU0VWFdrEQsmn9_RvE
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.