Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Η "Μεγάλη Γερμανία" επιστρέφει στα ματωμένα χώματα της Κρήτης. Ανατριχίλα!



Του Αριστομένη Συγγελάκη 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!


Οι Χανιώτες δεν αστειεύονται! Απομακρύνθηκαν πάραυτα οι χιτλερικές πινακίδες της "Μεγάλης Γερμανίας" από το υπόλειμμα του "κακού πουλιού".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Χανιώτικων Νέων και του Αγώνα της Κρήτης, τη δουλειά ανέλαβαν 30 μέλη της κατάληψης Rosa Nera, που στο φως της ημέρας, γύρω στις 630 χθες το απόγευμα, απομάκρυναν τις φρικτές.ναζιστικές πινακίδες, που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει νύχτα και χωρίς οποιαδήποτε άδεια.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά:
"Κάποιες έπρεπε να το κάνουν, κάποιοι έπρεπε να μιλήσουν. Η Κατάληψη Rosa Nera στο φως της μέρας, ξήλωσε τις πλάκες που έβαλαν νύχτα νεοναζιστικές οργανώσεις στο κακό πουλί.
Καμία προσβολή της μνήμης, κανένας εξωραϊσμός της ιστορίας δεν θα γίνει ανεκτός.




Ποτέ ξανά Ναζισμός,
 ποτε ξανά φασισμός, 
πότε ξανά πόλεμος, 
ποτε ξανά Άουσβιτς και στρατόπεδα θανάτου.

 Κατάληψη Rosa Nera".

Το σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να κόψουν τον βήχα στους εγκάθετους του βαθέος γερμανικού κράτους και των Αλεξιπτωτιστών, που βλέπουν τη χώρα μας ως επαρχία του Ράιχ και κάνουν ό,τι θέλουν, προσβάλλοντας τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών μας την περίοδο της Κατοχής.

Και είναι ώρα να αποφασιστεί να μην ξανακαταθέσουν στεφάνι στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης οι περιβόητες ενώσεις Αλεξιπτωτιστών και Ορεινών Καταδρομέων, που θεωρούν τον Ομοσπονδιακό Γερμανικό Στρατό ως "συνέχεια της πολεμικής αρετής της Βέρμαχτ"!..

Και, φυσικά, πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι σωστό η ευθύνη οργάνωσης της τελευταίας ημέρας των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης να ανατίθεται στη Γερμανική Πρεσβεία Αθηνών! Έλεος!

Θερμές ευχαριστίες στους εκατοντάδες φίλους που ενέκριναν και διέδωσαν την ανάρτηση - παρέμβασή μας και σε αυτούς που μας τροφοδοτούν άμεσα με πληροφορίες για τις εξελίξεις. Όλοι μαζί είμαστε πολύ δυνατοί!

Ανυποχώρητας αγώνας για Μνήμη και Δικαιοσύνη!

___________________

Η αναγγελία σε προηγούμενη ανάρτηση του φρικώδους γεγονότος :

Αριστομένης Συγγελάκης
Aristomenis Syngelakis 

Η "Μεγάλη Γερμανία" επιστρέφει στα ματωμένα χώματα της Κρήτης.

 Ανατριχίλα! 

“Σε εσάς τους νεκρούς ανήκει το ευχαριστώ που μακριά από την πατρίδα, πιστοί στο ζήλο σας για την σημαία, δώσατε τη ζωή σας για τη μεγάλη Γερμανία”. “Δώσατε τη ζωή σας για τη μεγάλη Γερμανία ως προειδοποίηση σε αυτούς που παραμένουν/ στέκονται εδώ."

Αυτή η χιτλερική επιγραφή τοποθετήθηκε εκ νέου στο "κακό πουλί", το μνημείο των Αλεξιπτωτιστών της Βέρμαχτ, που στήθηκε αμέσως μετά τη Μάχη της Κρήτης. Ένα μνημείο ανατριχιαστικό αφενός λόγω του υπερμεγέθους γερμανικού αητού, που με γαμψά νύχια εφορμά κάθετα να κατασπαράξει την Κρήτη και αφετέρου λόγω της πινακίδας με το φρικώδες, ναζιστικό περιεχόμενο.

Κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι" έσπευσαν να ξεκινήσουν το έργο της αποκατάστασης του ναζιστικού μνημείου. Οι "γνωστοί άγνωστοι" χτύπησαν νύχτα και παρανόμως, σε έδαφος ξένης χώρας και σε ξένη ιδιοκτησία, όπως πάντα χτυπά ο ναζισμός! 

Γιατί τώρα; 

Μα, προφανώς, γιατί κάποιοι στο βαθύ γερμανικό κράτος θεωρούν ότι τα ναζιστικά, κτηνώδη, μισανθρωπικά κελεύσματα του κακού πουλιού είναι ξανά επίκαιρα! Και γιατί χρειάζεται ένα μνημείο - πόλος έλξης ναζιστικών και εγκληματικών αποβρασμάτων απ' όλη την Ευρώπη για να συγκεντρώνονται, να τιμούν τους νεκρούς τους (σφαγείς αλεξιπτωτιστές της ναζιστικής Γερμανίας), να χαλυβδώνουν την πίστη τους στα ναζιστικά ιδεώδη, να εμπνέονται και να παίρνουν δύναμη για το μέλλον!..

Όσο για τις ελληνικές αρχές, προφανώς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Για να μην πάει το μυαλό μας πουθενά αλλού!... 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε κάποιους επίσημους να εγκαινιάζουν το μνημείο (αφού ολοκληρωθεί) καταθέτοντας στεφάνια στους ναζί εισβολείς, όπως ο Τσολάκογλου κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη το καλοκαίρι του 1942!.. Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Όλα αυτά είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεώρησαν υπερβολικούς τους φόβους μας για το τι έρχεται. Άλλωστε, η γερμανική πρεσβεία με την οργάνωση επίσκεψης των Γερμανών εκπαιδευτικών στο κακό πουλί προ δύο μηνών έδειξε καθαρά το μέλλον!... Και μη χειρότερα!

Συγχαρητήρια στα Χανιώτικα Νέα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κώνστα για τα αντανακλαστικά τους.

Ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ:


Ανυποχώρητος αγώνας για Μνήμη και Δικαιοσύνη!


ΠΗΓΗ:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vfmUc7X7yhZoZVpCgAM46z33xmeXsgme5qMKeaaGctNNHZnmNUYksmd9puC2jH6Ml&id=1076066230
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.