Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Κανονικοποιήσαμε την καφρίλα



Μανόλης Μούστος 


Γιατί είναι το πιο νορμάλ πράγμα στον κόσμο ένας 46χρονος Παπακαλιάτης να καβλαντίζει με την 19χρονη μαθήτρια του.
Γιατί προφανώς ο ίδιος αντιστέκεται στο φλερτ αλλά είναι η πιτσιρίκα που επιμένει και στο τέλος τον τυλίγει. Σάμπως τα ίδια δεν τράβηξε και ο Μίχος από τον Κολωνό;

Γιατί η τοπική κοινωνία του νησιού απαρτίζεται από οπισθοδρομικούς κυρ-Παντελήδες που δεν καταλαβαίνουν αυτόν τον έρωτα και τον καταδικάζουν.

Γιατί όσο Radiohead και Madrugada και ψαρωτικά travelling με την κάμερα κι αν προσθέσει η ελληνική τηλεόραση το στερεότυπο που προβάλλει από την "Αναστασία" μέχρι το "Θα βρεις τον δάσκαλο σου" και εσχάτως το "Maestro" είναι διαχρονικό: 
ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά
και τελοσπάντων
οι γυναίκες έχουν από μικρές μέσα τους την πουτανιά 
και σαν αδιόρθωτες Λολίτες ξέρουν να ταλαιπωρούν τους φιλήσυχους μεσήλικες.

Γιατί 9 στα 10 love stories του "αλησμόνητου" ελληνικού κινηματογράφου περιλαμβάνουν έναν μπάρμπα και μία κατά μερικές δεκαετίες νεότερη και ομορφότερη γυναίκα. 
Σταυρίδης, Κωνσταντάρας, Παπαμιχαήλ.
Ο δε τελευταίος στο "Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" συνάπτει ερωτικό δεσμό με την Βουγιουκλάκη, η οποία παριστάνει την ανήλικη μαθήτρια του!
Και με αυτά μεγαλώσαμε και χασκογελούσαμε και χασκογελάμε ακόμα.

Γιατί πολύ πριν τον Κολωνό, τα κυρίαρχα πρότυπα της βιομηχανίας της ομορφιάς θέλουν τον άνδρα να γίνεται όλο και πιο σέξι, όλο και πιο daddy όσο γερνάει ενώ αντίθετα η γυναίκα πρέπει να φαίνεται για πάντα νέα. Αν φαίνεται και ανήλικη ακόμα καλύτερα!

Κανονικοποίησαμε την καφρίλα με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους, λιγότερο ή περισσότερο φανερούς και τώρα πέφτουμε και από τα σύννεφα.
ΠΗΓΗ: Μανόλης Μούστος fb
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.