Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Για δες κάτι ''συμπτώσεις''...


Ο Μακρόν, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φωτογραφήθηκε, σε θερμή χειραψία με τον γιό του Σόρος, τον Αλέξανδρο Σόρος!

Τι εστί Σόρος το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Όμως ο γιός Αλέξανδρος είναι και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Open Society Foundations και ένας από τους Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Ο Αλέξανδρος Σόρος καθιερώθηκε ως ''φιλάνθρωπος'' με την πρώτη του σημαντική συνεισφορά στα... ''Εβραϊκά Ταμεία για τη Δικαιοσύνη'' .
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal , η εστίαση του Σόρος είναι σε ''προοδευτικές αιτίες που μπορεί να μην έχουν ευρεία υποστήριξη''. Έκτοτε, έχει ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Global Witness (ως συμβουλευτικό συμβούλιο), το οποίο εκστρατεύει κατά των παραβιάσεων του περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σχετίζονται με την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.
Το Open Society Foundations , το οποίο δήθεν ''εργάζεται'' για την καθιέρωση ''κυβερνητικής λογοδοσίας'' και ''δημοκρατικών διαδικασιών'' διεθνώς. και Bend the Arc ,το οποίο σχηματίστηκε από τη συγχώνευση της Προοδευτικής Εβραϊκής Συμμαχίας και των Εβραίων Ταμείων για τη Δικαιοσύνη το 2012.
Ο Σόρος επίσης συνεχίζει να κάνει ανοιχτά δωρεές και σε πολιτικούς υποψηφίους και κόμματα.
Το 2012 δώρισε 200.000 $ στο Εβραϊκό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση και την Έρευνα, την οργάνωση πίσω από το "Great Schlep" του 2008 για να υποστηρίξει τον τότε υποψήφιο Μπαράκ Ομπάμα !
Ο Αλέξανδρος Σόρος ''Next Generation'', καθώς φαίνεται έχει αναλάβει και το πουλέν των Ευρωπαίων τραπεζιτών, που ξαναγίνεται πρόεδρος της Γαλλίας για δεύτερη φορά, τον Μανωλάκη τον Μακρόν...



Όλοι οι άνθρωποι του Σόρος στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: Η Συμμορία της γραβάταςhttps://blogvirona.blogspot.com/2022/04/blog-post_9.html
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.