Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τασιόπουλος Γιώργος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Η συνεργαζόμενη ΜΚΟ που προμήθευε στον Λιγνάδη αγοράκια προσφυγάκια, για να "κάνουν μαθήματα υποκριτικής" με τόν κ. Λιγνάδη καταγγέλλεται ότι είναι συνδεδεμένη με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Αλήθεια η πολιτική ηγεσία και οι εισαγγελείς γιατί άφησαν να περάσει χρόνος; Μήπως μέχρι να αφανιστούν όσο το δυνατό περισσότερα τεκμήρια και να μείνουν μόνο οι μάρτυρες, πιεζόμενοι από κάθε πλευρά.
Γιατί δεν κλήθηκαν αμέσως οι τρεις ΜΚΟ που είχαν την ευθύνη των ανηλίκων να καταθέσουν.  Δεν έχουν και αυτές ευθύνη αφού ως προστάτες των ανηλίκων έπρεπε να γνωρίζουν για την ποιότητα των μαθημάτων υποκριτικής που παρέδιδε ο καταγγελλόμενος; 
Όπως είναι γνωστό Solidarity now συμφερόντων
G e o r g e   S o r o s
συνδέεται με πολλά πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό!



Ο Γ ι ώ ρ γ ο ς   Ζ α β ό ς είναι υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αδελφός του Στέλιου Ζαβού που ειναι κουμπάρος του Σόρος και εχει την διαχείριση του τοπικού παραρτήματος Σόρος της ΜΚΟ Solidarity Now. Του εχει ανατεθεί ο ελέγχος των τραπεζών που κάποτε ήταν ελληνικές και τώρα παραρτήματα του Σόρος στην Ελλάδα.

Γενική διευθύντρια της Solidarity Now η
Α ν τ ι γ ό ν η
Λ υ μ π ε ρ ά κ η,
ξαδέρφη του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής με το Ποτάμι.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Ο Δήμος της Αθήνας δια του Δημάρχου,
Κ ώ σ τ α
Μ π α κ ο γ ι ά ν ν η 
ανιψιού του πρωθυπουργού εχει παραδώσει τα κλειδιά για την διαχείριση των προσφύγων της πρωτεύουσας στην ίδια οργάνωση του Σόρος.

Και για να μην ξεχνιόμαστε αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ΔΣ του ιδρύματος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, αποτελείται από τους *Στέλιο Ζαββό πρόεδρο, το συνεταίρο του στην Zeus Capital,
*Ε υ θ ύ μ ι ο Β ι δ ά λ η, αντιπρόεδρο,
*και γενική διευθύντρια την Α ν τ ι γ ό ν η  Λ υ μ π ε ρ ά κ η.
Μέλη του ΔΣ είναι οι:
*Νίκος Αλιβιζάτος,
*Γιάννης Μπουτάρης,
*Χρήστος Ροζάκης,
*Νικηφόρος Διαμαντούρος,
* Αρίστος Δοξιάδης,
*Τζένιφερ Καβουνίδη και
*Καλυψώ Νομικού.

ΥΓ. Αυτοί δεν είναι Δ.Σ. αλλά η "εθνική ομάδα του εκσυγχρονισμού" της χώρας!!!

ΥΓ. Οι παρακάτω σύνδεσμοι συμπληρωματικά:

ΚΛΙΚ ...
Ο πρώην βουλευτής και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, είχε συλληφθεί στη Μολδαβία το 2010 κατηγορούμενος για υπόθεση trafficking και ασέλγειας ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο, καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της Ε.Ε. και του ΟΗΕ. Η υπόθεση έγινε γνωστή στην Ελλάδα, έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων στον Τύπο το 2016.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία έπειτα από την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 


ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ




Τι αποκάλυψε το ρεπορτάζ;

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων «ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά», σύμφωνα με τον συντάκτη της εφημερίδας «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλο, που επικαλέστηκε μαρτυρίες από γείτονες του γνωστού σκηνοθέτη που διέμενε σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Εκεί, όπως ανέφεραν, ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, όταν είχε ερωτηθεί ο σκηνοθέτης για τις επισκέψεις των ανήλικων παιδιών είχε δηλώσει ότι συμμετείχε εθελοντικά σε πρόγραμμα μαθημάτων θεάτρου σε αλλοδαπούς. Έπειτα από έρευνα για τον ισχυρισμό των γειτόνων, διαπιστώθηκε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ότι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού λειτουργού, είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρο του σκηνοθέτη. Από κάθε δομή πήγαιναν 3 – 4 ασυνόδευτα παιδιά και παρακολουθούσαν τα θεατρικά μαθήματα κατά την περίοδο 2017- 2018.

Έπειτα από επικοινωνία με τους φορείς, διαπιστώθηκε ότι πολλά παιδιά, αρνούνταν να ξαναπάνε στο θέατρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν γιατί ήταν τόσο κατηγορηματική η άρνησή τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον πολλά από εκείνα τα παιδιά σήμερα ζουν στη Γαλλία.


ΠΗΓΗ-Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.