Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας μιλά για τον ανιστόρητο «ιστορικό» Αντώνη Λιάκο, για το Έθνος-Κράτος, για την διαχείριση του καπιταλισμού από την νεοσημιτική ΣΥΡΙΖΟαριστερά!

Απολαυστικός! (ηχητικό)!


Γλαφυρός ο Κλεάνθης Γρίβας για το διάλογο για την παιδεία υπό τον καπιταλιστή διεθνιστή (2,5 βιβλία Ιστορίας) Αντώνη Λιάκο! Για την αναγκαιότητα του Έθνους-Κράτους ως μορφή ουσιαστικής μορφοποίησης της έννοιας του πολίτη, για την πραγματικότητα της θρησκείας, για τα ιδεολογήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την διαχείριση του καπιταλισμού σε νεοσημιτική επανάληψη. Για το κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα σ’αντίθεση με τους εργάτες που αναγνωρίζουν και έχουν πατρίδα….τι έγινε; χάλασε κι ο Γρίβας;
Υ.Γ. Κάθετη διαφωνία υπάρχει με τον Γρίβα όσον αφορά στον όρο Κράτος-Έθνος, που χρησιμοποιεί, αντί του Έθνους-Κράτους, που δεν αποτελεί απλά μια έκφραση, αλλά αγγίζει μια ολόκληρη ιστορική πραγματικότητα. Όμως, στην παρούσα φάση πολιτικής αντιπαράθεσης με το καθεστωτικό μόρφωμα, αποτελεί μια φωνή που προστίθεται – έστω με τις στρεβλώσεις της- σε αυτές που θέλουν να σπάσουν τη μονοφωνία που προσπαθεί να επιβάλλει η προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Δημήτρης Ναπ. Γιαννάτος


Ανάρτηση από: https://tokoinonikoodofragma.wordpress.com

ΠΗΓΗ:http://blogvirona.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.