Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

χοιρότερος πωλητικός της μετα-πωλειται-φτικής ιστορίας




Εδώ σχολιάζει ο pitsirikos: 




«Για όσους δεν κατάλαβαν: Την ώρα που οι επιθεωρητές του ΟΗΕ ούτε καν τυπικά δεν έχουν καταθέσει το πόρισμα των ελέγχων τους στη Συρία, την ώρα που ακόμα κι αυτή η γνωστή Κάρλα Ντελ Πόντε αποδίδει τη χρήση χημικών στους λεγόμενους «αντάρτες» της Συρίας, ο… σοσιαλιστής πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο απεφάνθη ότι τέτοια χρήση έγινε από πλευράς συριακού καθεστώτος, αλλά και πρωτοστατεί (!) όσον αφορά στην επιχειρηματολογία των «γερακιών», περί «διεθνούς απάντησης»!...»

(Νίκος Μπογιόπουλος, από άρθρο στο "Ρ", 30 Αυγ. 2013)

Εδώ, ο Μπένι βγάζει τη στολή του
αποκαλύπτοντας τη φυσική του υπόσταση...
...και δηλώνει τη γυμνή του αλήθεια στο Reuters:


«Εχουμε καταδικάσει με πολύ καθαρό και απερίφραστο τρόπο τη χρήση χημικών όπλων, που είναι απάνθρωπη, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που παραβιάζει, προφανώς, αυστηρούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και άρα πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Καμια έκπληξη. Απλά, πρόκειται για τον ...χοιρότερο πωλητικό της μετα-πωλειται-φτικής ιστορίας. Ο πωλητικός αυτός μόνο σε χουντικά καθεστώτα μπορούσε να περιφέρεται ως αντιπρόεδρος κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών, τη στιγμή που θα έπρεπε η κάσα του ήδη να περιφέρεται στον Άδη.

Τα συμπεράσματ' Άδη κάσας. 

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.