Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ο Ρίχτερ ξαναχτυπά!




Θυμάστε τον υβριστή της Μάχης της Κρήτης και της Εθνικής μας Αντίστασης Χάιντς Ρίχτερ; Αυτόν που έγραψε το βιβλίο "Η άλωση της Κρήτης" το 2011, στα 70 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης;

Αυτόν που υποστήριζε ότι ο ανθός της γερμανικής νεολαίας, οι ιδεολόγοι και ιππότες αλεξιπτωτιστές που έπεσαν στην Κρήτη (προφανώς για να μας εκπολιτίσουν...) και βρήκαν, οι δύσμοιροι, απέναντί της την ... βρώμικη και κτηνώδη αντίσταση του κρητικού λαού;!!!

Αυτόν που το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, σε μια εκδήλωση φιάσκο, παρουσία μόλις 8 ατόμων (!!!) αναγόρευσε ...επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος!...

Ε, ξαναχτύπησε, προσφεύγοντας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου εναντίον της απόφασης του ΣτΕ που επικύρωσε την ανάκληση του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα που είχε, κακώς, πολύ κακώς, λάβει από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ας μην αυταπατώμαστε: ο κ. Ρίχτερ αντικειμενικά λειτουργεί ως όργανο του βαθέως γερμανικού κράτους, που αρνείται να αποδεχθεί ότι η Ελλάδα οροέταξε τόσο σθεναρή αντίσταση στους φασίστες εισβολείς και κατακτητές.. Και επιχειρεί, συστηματικά και εμμονικά, να πλαστογραφήσει την Ιστορία για να υπονομεύσει τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Δεν θα του περάσει!  Έχουσιν γνώση οι φύλακες!

Ακούστε το ηχητικό από τη σημερινή συνέντευξή μας -με παρέμβαση και της Χριστίνας Σταμούλη - στον George Sachinis και το Ράδιο 98.4 .

Συγχαρητήρια στον δικηγόρο και συναγωνιστή Παύλο Στεφάνου, που εντόπισε την προσφυγή Ρίχτερ στο ΕΔΔΑ.

Ανυποχώρητας αγώνας για Μνήμη και Δικαιοσύνη!

ΠΗΓΗ:https://youtu.be/80Uo_EL31Zc
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.