Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Η Ληστεία των Ασφαλιστικών Ταμείων και οι Τράπεζες

Η Οικονομική Αφαίμαξη των Πολιτών και το κλασματικό αποθεματικό των ιδιωτικών Τραπεζών (fractional reserve banking)


“Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί.”
Henry Ford

Σχεδόν όλες οι οικονομίες του πλανήτη λειτουργούν σύμφωνα με το διεθνές σύστημα του «fractional reserve banking» (κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα). Όλα όσα κάνεις από την ώρα που σηκώνεσαι από το κρεβάτι μέχρι την ώρα που πας πάλι να κοιμηθείς είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένα με το «fractional reserve banking».

Παρ’ όλο αυτά όχι μόνο ο μέσος πολίτης αλλά ακόμα και αρκετοί απόφοιτοι οικονομικών πανεπιστημίων δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως πραγματικά λειτουργεί αυτό το σύστημα. Γιατί εάν είχαν ιδέα θα είχαν επαναστατήσει!!!!!! 

Και όσοι έχουν ιδέα και δεν επαναστατούν είναι είτε γιατί τους συμφέρει είτε γιατί το αποδέχονται σαν μέρος της δημοκρατίας, καθώς κατάφερε, μετά από αγώνες αιώνων από τους τραπεζίτες, να είναι πλήρως νόμιμο.
Εάν ρωτήσεις έναν οικονομολόγο να σου εξηγήσει τι σημαίνει «fractional reserve banking», θα σε βομβαρδίσει με 5 κάρα μακροοικονομικές ορολογίες και άλλα 10 κάρα μαθηματικές εξισώσεις και στο τέλος θα νιώσεις βλάκας και θα πιστέψεις ότι το «fractional reserve banking» είναι η ενδέκατη εντολή.
 
Σε ορολογία της καθομιλούμενης και με πιο απλά μαθηματικά «fractional reserve banking» σημαίνει ότι από κάθε περίπου 1.000 δολάρια αποθεματικών κεφαλαίων μιας τράπεζας, το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα δημιουργεί περίπου 100.000 δολάρια ζεστό χρήμα. Το ένα γίνεται ηλεκτρονικό χρήμα μέχρι 100 φορές το οποίο δανείζεται και αποφέρει πραγματικό χρήμα λόγω του τόκου στο τέλος του έτους μέχρι το δεκαπλάσιο του αρχικού χρηματικού κεφαλαίου, Δηλαδή αρχίζω με 1.000 δολάρια και στο τέλος του έτους έχω βγάλει 10.000 δολάρια !!! , έχω δεκαπλασιάσει το πραγματικό χρήμα που διαθέτω.

Επίσης, κάθε φορά που παίρνεις δάνειο από την τράπεζα, το δάνειο αυτό θεωρείται αποθεματικό σε πραγματικό χρήμα από την Τράπεζα και με βάση το fractional reserve banking, η τράπεζα δημιουργεί από κοπανιστό αέρα μέχρι εκατονταπλάσιο ηλεκτρονικό χρήμα το οποίο δανείζει στον επόμενο ο οποίος καλείται μετά να το αποπληρώσει σε πραγματικό χρήμα με τοκογλυφικό επιτόκιο.

Εάν πιστεύεις ότι η τράπεζα σου δανείζει τα χρήματα που έχει από τις καταθέσεις των άλλων ιδιωτών, τότε είσαι πιο βαθιά νυχτωμένος από αυτόν που «νύχτωσε χωρίς φεγγάρι»… διότι μπορεί να δανείζει μόνο τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων που δια Νόμου τα έχει δεσμευμένα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άλλο τόσο νυχτωμένος είσαι εάν νομίζεις ότι οι κυβερνήσεις δημιουργούν το χρήμα που έχεις στον λογαριασμό σου…

Η διεθνής μαφία των της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας των πλούσιων τραπεζιτών, όχι μόνο διαφθείρει το πολιτικό σύστημα για να στηρίξει με νόμους το άρρωστο «fractional reserve banking», το οποίο εξυπηρετεί μόνο αυτούς, αλλά είναι υποχρεωμένη να σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους και την Πραγματική τους Οικονομία (δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι τον 20ο αιώνα) και να εξαθλιώνει Έθνη, Κράτη και εκατομμύρια ανθρώπους (Αφρική), αλλά επί πλέον καταφέρνει να το κρατάει μακριά και από την ενημέρωση, καθώς τόσο από τα σχολεία όσο και από τον τύπο, την τηλεόραση και το σινεμά δεν έμαθες ποτέ από που έρχονται τα χαρτονομίσματα που κρατάς στα χέρια σου κάθε μέρα.

Δεν έμαθες ποτέ για την μεγαλύτερη εγκληματική κομπίνα στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία είναι ενορχηστρωμένη από την πλούσια ολιγαρχία που διαφθείρει τους πολιτικούς ή τους σκοτώνει εάν τύχει να είναι τίμιοι και δεν διαφθείρονται. 

Η πραγματική δημοκρατία δεν έρχεται με πορείες, πέτρες, μολότοφ και φασαρίες. Με βία σκοτώνονται μόνο αθώοι άνθρωποι.

Η πραγματική δημοκρατία έρχεται με την διάδοση της αλήθειας και της γνώσης στο μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η έκδοση άτοκου Εθνικού Νομίσματος και ίδρυση Εθνικού Τραπεζικού Συστήματος. Εάν γίνει αυτό απλώς εμείς θα ελευθερωθούμε και αυτοί θα χάσουν τις αμύθητες περιούσιες τους.

Θα ελευθερωθούμε εάν το χρήμα δημιουργείται από τις κυβερνήσεις άτοκα και όχι από τύπους σαν τον Rockefeller, Rothschild, Morgan, Stanley και τους άλλους έντοκα.

Γιατί το έλλειμμα της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον Dow Jones;

Επειδή είμαστε στο κέντρο των προβολέων της παγκόσμιας δημοσιότητας και μία σωστή αντιμετώπιση του παράνομου και ανυπάρκτου χρέους προς την Τοκογλυφική Ολιγαρχία θα υιοθετηθεί από όλους τους λαούς.

Όμως είναι τόσο καλά οργανωμένοι οι τραπεζίτες που ακόμα και οι έντιμοι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί από την προπαγάνδα ότι θα υπάρξει κατάρρευση του κοινωνικού ιστού εάν καταρρεύσουν οι ιδιωτικές τράπεζες της Τοκογλυφικής Μαφίας.

Όλα τα Κόμματα όμως, που υποτίθεται ότι είναι προστάτες των συμφερόντων των πολιτών και υπέρμαχοι της δίκαιης κατανομής του πλούτου, αντί να πληροφορούν τους Πολίτες για το τι ακριβώς συμβαίνει οργανώνουν και κάνουν και θα ξανακάνουν απεργίες και πορείες διαμαρτυρίας όχι για την ουσιαστική αλλαγή του Συστήματος αλλά για την ηπιότερη μεταχείριση τους από αυτό και κυρίως για την εξασφάλιση της επιβίωσης των κομμάτων που δήθεν αγωνίζονται για τον λαό ενώ υπάρχουν και αγωνίζονται για το διαίρει και βασίλευε της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας και την αναίρεση της συγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης Όλων των Πολιτών. 

Έτσι ουσιαστικά εγκρίνουν και υπηρετούν το Σύστημα και τις πρακτικές του και παρέχουν κάλυμμα είτε στο παρακράτος του Συστήματος, είτε στα ανεγκέφαλα αναρχικοειδή των Εξαρχείων, είτε στα φασιστοειδή να πετάνε μολότοφ και να στέλνουν αθώους ανθρώπους στον τάφο και τους αγώνες των Δημοκρατικών Πολιτών για κοινωνική δικαιοσύνη, εκεί που είναι τόσα χρόνια… Στο περιθώριο…

Τον ληστρικό μηχανισμό του «fractional reserve banking» δεν τον αντιλαμβάνονται ακόμα και άνθρωποι που έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο ποσό μάλλον ο μέσος καθημερινός άνθρωπος. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι μορφωμένοι και έντιμοι άνθρωποι, που έχουν είτε κάποια ηγετική θέση είτε απολαμβάνουν ευρεία αποδοχή στην ελληνική κοινωνία, θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον εξηγήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν. 

Η κομπίνα που κατάφεραν οι διαφόρων εθνικοτήτων ιδιώτες τραπεζίτες (κυρίως οι Χαζαρομογγόλοι Σιωνιστές) να περάσουν το 1913 από το κογκρέσο των ΗΠΑ έχει δύο σκέλη:
  1. Ονόμασαν την ιδιωτική κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ Federal Reserve Bank, για να νομίσουν τα αμερικανάκια ότι είναι κρατική, όπως και εμείς νομίζουμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ, όπως και η Εθνική Τράπεζα είναι του Ελληνικού Κράτους. Αλλά δυστυχώς δεν είναι …
  2. Δημιούργησαν τον Ληστρικό Φορολογικό Μηχανισμό (I.RE.S.) για την αφαίμαξη του εισοδήματος των αμερικανών προς όφελος της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, όπως ακριβώς γίνεται και στην Ελλάδα, όπου το 75% των φόρων υπηρετεί το χρέος προς την Τοκογλυφική Ολιγαρχία.
Ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Woodrow Wilson, ο οποίος και υπέγραψε το Federal Reserve Act του 1913, ήταν ένας ανάμεσα σε αυτούς που το μετάνιωσαν αργότερα.
  

Η πηγή όλων των προβλημάτων όλων των λαών, συμπεριλαμβανομένου και του αμερικανικού, είναι οι τράπεζες όλου του πλανήτη με πρώτη την ιδιωτική Federal Reserve, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της διεθνούς τραπεζικής κλίκας και όχι μόνο των αμερικάνων. Απλά οι αμερικάνοι έχουν πολύ καλό στρατό και γι αυτό η διεθνής τραπεζική μαφία έστησε το κεντρικό μαγαζί στην Αμερική.

Εάν τύχει κανένας τύπος σαν τον Saddam Hussein ή τον Καντάφι που δεν χρηματίζεται και δεν μπορεί η CIA να τον σκοτώσει γιατί τον φυλάνε καλά, κινεί ο ιδιωτικός Federal Reserve τα νήματα και η μαριονέτα που ακούει στο όνομα μπαμπάς-γιος Bush ή Clinton ή Obama στέλνει τον στρατό και καθαρίζει τον Saddam μαζί με μωρά, έγκυες γυναίκες, μικρούς και μεγάλους που οι τραπεζίτες ονομάζουν collateral damage.

Και μετά ο Fed μέσω των πολυεθνικών επιχειρήσεων της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας «αναστηλώνει και εκδημοκρατίζει» το Iraq, δηλαδή λεηλατεί τους φυσικούς του πόρους. Ποιος, για το όνομα του όποιου θεού και να υπάρχει, μπορεί να πιστέψει ότι ο βλακομπούς κυβερνούσε την Αμερική και άρα τον κόσμο… έλεος!!!

Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα του «fractional reserve banking» είναι ένα παγκόσμιο μαγαζί με κεντρικά γραφεία στην Αμερική. Είτε ελληνικές είτε αφρικανικές είναι οι τράπεζες, μόνο τα συμφέροντα της ιδιωτικής Federal Reserve εξυπηρετούν και άρα τα δικά τους. Και το κάνουν αυτό εις βάρος όλων των λαών συμπεριλαμβανομένου και του αμερικανικού γιατί το «fractional reserve banking» μπορεί να επιβιώσει μόνο εάν δημιουργούνται χρέη παντού. Και χρέη παντού και πολύ μεγάλα δημιουργούνται μόνο με πολέμους και καταστροφές…

Έχουν δώσει αγώνες αμερικανοί πολιτικοί, ακόμα και πρόεδροι των ΗΠΑ όπως ο Andrew Jackson 1829-1837, για να απαγκιστρώσουν το έθνος τους από όλες τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες που ανά τους αιώνες προσπαθούσαν να στήσουν (και τελικά έστησαν) στην Αμερική οι άπληστοι τραπεζίτες διαφόρων εθνικοτήτων. Έξη πρόεδροι των ΗΠΑ δολοφονήθηκαν όπως και αμέτρητοι Αμερικανοί Πατριώτες, γιατί προσπάθησαν να απαλλάξουν τις ΗΠΑ από τα νύχια της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας.

Ο Mayer Amschel Rothschild δεν ήταν αμερικανός ούτε Γερμανοεβραίος. Χαζαρομογγόλος ήταν που παριστάνει τον Εβραίο… όπως και τα 5 παιδιά του που μοίρασε πριν από διακόσα χρόνια σε όλη την Ευρώπη για να κάνουν τράπεζες και να κατακτήσουν όλο τον κόσμο… Πόσες Rothschild οικογένειες λες να υπάρχουν σκορπισμένες σε όλη τη γη στα διακόσα χρόνια που πέρασαν; Όσες και να είναι, αυτές και μερικές άλλες κάνουν κουμάντο τις τύχες όλων των λαών μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Σου φαίνεται παράξενο ότι μερικές οικογένειες μπορούν να κουμαντάρουν όλο τον κόσμο; Εδώ στο Greece δύο οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα για 35 χρόνια και ακόμα δεν ήρθε το τέλος… Ο Καραμανλής έχει δίδυμα και ο Γιωργάκης τον Ανδρέα και την Μαργαρίτα… Τα παιδιά σου σε λίγα χρόνια από τώρα θα φωνάζουν: «εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα»…
Δες την αλήθεια: θες μόνο 2 τσοπανόσκυλα για να φυλάξεις 500 πρόβατα! Στον πλανήτη γη υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια πρόβατα και 100 χιλιάδες τσοπανόσκυλα… 

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ

Αυτή η πολιτική της δήθεν «σωτηρίας» των Ταμείων, που οδηγεί στην καταλήστευση των Ταμείων και στην εξόντωση των ασφαλισμένων, δεν είναι σημερινή.
Πρόκειται για ένα έγκλημα δεκαετιών.
Ας θυμηθούμε:

Πριν ακόμα συντελεστεί το μεγάλο «ριφιφί» των αποθεματικών των Ταμείων με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 2000, πριν ακόμα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των ομολόγων το 2007, πριν ληστευθούν 2,5 δις Ευρώ με το PSI από την Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ από τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ τον Μάρτιο του 2012, είχε προηγηθεί μια ολόκληρη 40ετία (1951 – 1990), κατά την οποία οι εκάστοτε κυβερνώντες – εφαρμόζοντας την πολιτική της συσσώρευσης προς όφελος των λίγων διά μέσου της αποστέρησης από τους πολλούς – υποχρέωναν τα Ασφαλιστικά Ταμεία να καταθέτουν όχι μόνο ατόκως, αλλά και με αρνητικό επιτόκιο τα λεφτά των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ, πράγμα που ισχύει και σήμερα. Οι υποχρεωτικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ από τους άνεργους εν ενεργεία Μηχανικούς πήγαιναν και πηγαίνουν υποχρεωτικά, αμέσως στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ, εκτός ενός μικρού τμήματος για την πληρωμή συντάξεων και τα λειτουργικά έξοδα του ΤΣΜΕΔΕ.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι τα λεφτά των εργαζομένων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατατέθηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ με τα παρακάτω αρνητικά επιτόκια:

το 1950 με αρνητικό επιτόκιο -7,6%,
το 1954 με αρνητικό επιτόκιο -11,1%,
το 1974 με αρνητικό επιτόκιο -21,8%,
το 1981 με αρνητικό επιτόκιο -13%,
το 1986 με αρνητικό επιτόκιο -8%,
το 1990 με αρνητικό επιτόκιο -2,4%.Η Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ εν συνεχεία τα δάνειζε μέσω των εμπορικών της Τραπεζών στους πολίτες με επιτόκιο τουλάχιστον 10%, πολλαπλασιάζοντάς τα εικονικά δημιουργώντας ηλεκτρονικό χρήμα μέχρι 100 φορές περισσότερο, με βάση το Κλασματικό Αποθεματικό των Τραπεζών, κερδίζοντας έτσι στο τέλος κάθε χρόνου, μόνο από τους τόκους, μέχρι 10 φορές το σύνολο των πραγματικά διαθεσίμων τους στην αρχή κάθε χρονιάς. 

Έτσι αφαίμαξαν πρώτα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και μετά χρέωσαν όλους τους Έλληνες με εικονικό χρήμα με βάση τα χρήματα των Ασφαλιστικών Ταμείων.


Έτσι ενώ οι κυβερνώντες και οι κομπιναδόροι κέρδισαν τρισεκατομμύρια ευρώ οι συνταξιούχοι καταδικάστηκαν να ζουν με συντάξεις πείνας, οι πολίτες να είναι χρεωμένοι, η υπογεννητικότητα να απειλεί την ύπαρξη των Ελλήνων (λείπουν 6.000.000 Έλληνες ηλικίας μέχρι 35 ετών γιατί δεν γεννήθηκαν), η Πραγματική Οικονομία να έχει καταστραφεί, η ύπαιθρος να έχει ερημώσει και οι νέοι να είναι άνεργοι, χωρίς μέλλον και υποχρεωμένοι όσοι μπορούν να μεταναστεύουν για να επιβιώσουν.

Από αυτή και μόνο την καθ’ όλα νόμιμη (με το νόμο 1611/1950) κομπίνα, το κράτος των Παπάγων, των Πλαστήρων, των Καραμανλήδων, των Μητσοτάκηδων. των Παπαδόπουλων και των Παπανδρέου λεηλάτησε, σε τιμές της δεκαετίας του 2000, περί τα 58 δισ. πραγματικά ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία με την συνεργασία όλων των Κομμάτων.

Οι εργάτες του ’50, του ’60, του ’70, από τους οποίους έκλεψαν τότε τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι οι σημερινοί συνταξιούχοι των 300, 400 και 500 ευρώ.
Όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα μέχρι σήμερα, λειτουργώντας σαν συνεργοί και υπάλληλοι μιάς ελάχιστης Ολιγαρχίας Κομπιναδόρων (Διεθνών Απατεώνων), στέρησαν και στερούν από όλους τους συνταξιούχους τις σωστές συντάξεις για τις οποίες πλήρωναν επί 35 έως 45 χρόνια, εξαναγκάζοντάς τους να ζούν στην φτώχεια με συντάξεις πείνας. 

Το σημερινό αποθεματικό του ΤΣΜΕΔΕ, περίπου 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ. έχει μετατραπεί από την Τράπεζα Ελλάδος του Ρότσιλδ σε ομόλογο λήξεως το 2049, το οποίο αν ρευστοποιηθεί τώρα θα χάσει το 85% της αξίας του…

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στις 30 Μαρτίου 1841 δημοσιεύεται ο νόμος «Περί συστάσεως Εθνικής Τραπέζης» (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αριθ. 6 της 30 Μαρτίου 1841, σ.59) σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Τράπεζα είναι ανώνυμη ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, το 55% των μετοχών της οποίας, ήταν των Ρότσιλντ …

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

  
Η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι ανώνυμη ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε σαν θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

Το Ελληνικό Κράτος μπορεί να έχει μέχρι το 35% των μετοχών και σήμερα έχει το 6% έως 9% των μετοχών.

Η Τράπεζα της Ελλάδος του Ρότσιλδ από την ίδρυσή της, έχει το αποκλειστικό προνόμιο να εκδίδει το Εθνικό Νόμισμα και να ελέγχει την κυκλοφορία του.

Το προνόμιο αυτό ανανεώθηκε το 1970 από τον Παπαδόπουλο για μέχρι το 2000, το 1992 από τον Μητσοτάκη + Φλωράκη για μέχρι το 2020 και από τους Σαμαρά + Βενιζέλο + Κουβέλη το 2012 για μέχρι το 2050, με τον Νόμο 4099/2012.

Ο Νόμος 4099/2012 ψηφίστηκε με την ανοχή όλων των Κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και ΔΗΜΑΡ) και των εκπροσώπων τους στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής…Το σύνολο των καταθέσεων των παραπάνω 10 ιδιωτικών Τραπεζών το 1967 ήταν (P) $ 115,5 τρισεκατομμύρια με επιτόκιο κατάθεσης 4%.
Σήμερα , μετά από n = 48 χρόνια, το χρηματικό αυτό κεφάλαιο υπολογίζεται σε (F),
από το ποσόν των P = 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων:
F = P(1+t)n
 F = 115,5 x 6,57 = 758,9 τρισεκατομμύρια δολάρια.
ΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ;
ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ Σ’ ΑΥΤΟ , 
 ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ
ΑΠΟΔΟΣΗ (F) ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (Α) ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 1950, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 1990.
 tF = A[(1+t)n -1]
 όπου:
t = επιτόκιο καταθέσεων
n = χρόνια
ΑΠΟΔΟΣΗ (ΣFa) ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Α) ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ, δεχόμενοι μόνο ετήσιο διαδοχικό διπλασιασμό των διαθεσίμων σε πραγματικό χρήμα και όχι δεκαπλασιασμό:
δηλαδή: Pa = A2a-1   και όχι Pa = A10a-1  
P = A(1+i)n
Pa = A2a-1   ,     a = 1,2,3,…,n
Fa = Pa[ (1+i)n–a]
ΣFa Σ{Pa[ (1+i)n–a]} , a = 1,2,3…,n
όπου:
i = επιτόκιο δανεισμού
n = χρόνια
Pa = διαδοχικά πραγματικά διαθέσιμα στην αρχή κάθε χρόνου
  1. ΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990.
ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
όπου: t = επιτόκιο καταθέσεων = 3%, n = 40 χρόνια, A = ισόποσες ετήσιες καταθέσεις κατά μέσο όρο 50 εκατομμύρια Ευρώ
tF = A[(1+t)n -1]
ο,ο3F = 50X(3,262 – 1) = 50X2,262 = 113,1 εκατομμύρια ευρώ
και F = 3770 εκατομμύρια ευρώ = 3,77 δισεκατομμύρια ευρώ
Αυτά τα χρήματα (3,77 δισεκατομμύρια ευρώ) ουδέποτε αποδόθηκαν στο ΤΣΜΕΔΕ και χρησιμοποιήθηκαν με την εφαρμογή του μηχανισμού του Κλασματικού Αποθεματικού των Τραπεζών…από τις Τράπεζες του Συστήματος.
  1. ΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015.
Από το ποσόν των P = 3,77 δισεκατομμυρίων
F = P(1+t)n
όπου: t = επιτόκιο καταθέσεων = 3%, n = 25 χρόνια, P = 3,77 δισεκατομμύρια ευρώ 
F = 3,77(1+0,03)40 = 3,77x2,09 = 7,89 δισεκατομμύρια ευρώ
Και από τις ισόποσες καταθέσεις των 50 εκατομμυρίων κάθε χρόνο για 25 χρόνια:
tF = A[(1+t)n -1]
0,03F = 50[(1+0,03)25-1] =50×1,094 
F= 1823,3 εκατομμύρια ευρώ = 1,823 δισεκατομμύρια ευρώ
Ήτοι το αποθεματικό του ΤΣΜΕΔΕ σήμερα, θα έπρεπε να είναι κατ’ ελάχιστον 
7,89 +1,823 = 9,713 δισεκατομμύρια ευρώ.
Στην πραγματικότητα όμως, οι ετήσιες καταθέσεις του ΤΣΜΕΔΕ ήταν πολύ μεγαλύτερες και κατά συνέπεια και το αποθεματικό του θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο…ενδεχομένως το τριπλάσιο = 29,139 δισεκατομμύρια ευρώ .
Σήμερα το ΤΣΜΕΔΕ διαθέτει 1,7 δισεκατομμύρια στην Τράπεζα της Ελλάδος, δεσμευμένα σε ομόλογο λήξεως το 2049, το οποίο αν ρευστοποιηθεί τώρα θα χάσει το 85% της αξίας του.
Επομένως η ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία του Ρότσιλδ που ονομάζεται Τράπεζα της Ελλάδος, χρωστάει στο ΤΣΜΕΔΕ από 8 έως 28 δισεκατομμύρια ευρώ.
  1. ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ
4.1. ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Α) ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ, δεχόμενοι μόνο ετήσιο διαδοχικό διπλασιασμό και όχι δεκαπλασιασμό ( δηλαδή Pa = A2a-1   , και όχι Pa = A10a-1   )
 P = A(1+i)n
Pa = A2a-1   ,     a = 1,2,3,…,n
Fa = Pa[ (1+i)n–a]
ΣFa Σ{Pa[ (1+i)n–a]} , a = 1,2,3…,n
Ο μηχανισμός του κλασματικού αποθεματικού, θα θεωρηθεί ότι εφαρμόστηκε για 10 μόνο χρόνια από το 1950 έως το 2014, ήτοι n = 10, και για μία και μόνο κατάθεση Α = 50 εκατομμύρια, από το ΤΣΜΕΔΕ, με επιτόκιο δανεισμού i = 10% και a = 10. 
F1= {P1[ (1+0.1)10-1]} = A21-1 (1,1)= 50x2,35 = 117,897 εκ
F2 = A22-1 (1,1)8 = 50x2x2,143 = 214,359 εκ
F= A23-1 (1,1)7 = 50x4x1,9487 = 389,743 εκ
F= A24-1 (1,1)6 = 50x8x1,77156 = 708,624 εκ
F= A25-1 (1,1)5 = 50x16x1,61051 = 1.288,408 εκ
F= A26-1 (1,1)4 = 50x32x1,4641 = 2.342,560 εκ
F= A27-1 (1,1)3 = 50x64x1,331 = 4.259,2 εκ
F8= A28-1 (1,1)2 = 50x128x1,21 = 7.744 εκ
F9= A29-1 (1,1)1 = 50x256x1,1 = 14.080 εκ
F10= A210-1 (1,1)0 = 50x512x1 = 25.600 εκ
ΣFa = F1+F2+F+F+F+F+F+F8+F9+F10 = 56.344, εκ = 56,345 δις
Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε ποιό μπορεί να είναι το κέρδος του Ληστρικού Τραπεζικού Κυκλώματος, αν σαν αρχική κατάθεση (Α) ληφθούν τα 3,77 δισεκατομμύρια, αντί των 50 εκατομμυρίων ευρώ…
 4.2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (Α = 50 εκ.) ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014, (n = 64), ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ (i = 10%).
iF = A[(1+i)n -1] = 50x444,79 = 22.289,578 εκ
και F = 22.289,578/ 1,1 = 20.263,25 εκ = 20,263 δις Ευρώ


Ήτοι τα συνολικά κέρδη του ιδιωτικού Τραπεζικού Κυκλώματος (Τράπεζα της Ελλάδος + Εμπορικές της Τράπεζες) από την εκμετάλλευση των καταθέσεων του ΤΣΜΕΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι κατ’ ελάχιστον 76,5 δισεκατομμύρια ευρώ και στην πραγματικότητα ενδεχομένως τρισεκατομμύρια…


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΔ

Εκατομμύρια συμπολίτες μας αγνοούν τα βασικά χαρακτηριστικά της σύγχρονης σκλαβιάς μέσα στην οποία ζούμε. Συνεπαρμένοι από το πειστικό πολιτικό θεατράκι των πρακτόρων στη Βουλή… στο οποίο φυσικά δεν γίνεται ποτέ λόγος για την Τράπεζα της «Ελλάδας» των ξένων τοκογλύφων… οι περισσότεροι αγνοούν ή δυσκολεύονται να πειστούν ότι το κράτος δεν έχει καμία εξουσία επάνω στην Τράπεζα της Ελλάδας… η οποία όμως διαθέτει πολλές εξουσίες επάνω στους Έλληνες, εξουσίες νομοθετημένες που ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δεν μας αποκάλυψε.


Ο μόνος τρόπος να ταξιδέψουν τα «νέα» και στον τελευταίο υπολογιστή , tablet ή smartphone στην Ελλάδα… είναι να τα διαδώσουμε εμείς όλοι μαζικά.Να κάνουμε εμείς πρώτη είδηση… αυτό που οι ρουφιάνοι της Δημοσιογραφίας και της Πολιτικής τρέμουν να αναφέρουν για να μην ξυπνήσουμε ποτέ και καταλάβουμε ότι 90 χρόνια τώρα… ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ … είναι στο κόλπο.

Τι αλήθεια συμβαίνει με την Τράπεζα της Ελλάδας και πως λειτουργεί το σύστημα;

Γύρω από το θέμα των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδας αλλά και του ρόλου που παίζει στο οικονομικό γίγνεσθαι έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πολλά. Η αλήθεια όμως παραμένει θολή και τα περισσότερα στόματα… κλειστά.

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται οι αρμοδιότητες της:

α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.

β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.

δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων 

ε. …. στ. Έχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραμματίων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.

ζ. Ενεργεί ως ταμίας και εντολοδόχος του Δημοσίου.

Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

Και τώρα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για Δημόσιο Οργανισμό η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Στο τμήμα ΙΙ – άρθρο 8 αναφέρεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και ενώ δεν αναφέρει κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο ποσοστό κατοχής ενός φυσικού προσώπου, αναφέρει ρητά ότι το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 35%, ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Σας θυμίζει τίποτε αυτό;
Και βέβαια κατόπιν τούτου, είναι φυσικό να δημιουργηθούν ερωτήματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει προ πολλού:

1. Πώς είναι δυνατόν μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να ΚΑΤΕΧΕΙ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα διαθέσιμα της χώρας μας;

2. Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε τον έλεγχο όλων των υπολοίπων τραπεζών σε μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;

3. Τί είδους νομικό πρόσωπο είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα;4. Τί είναι η Commission και ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι στην Κομισιόν που βγαίνουν και λένε μαλακίες για την χώρα μας και μας σέρνουν στο ΔΝΤ;
Ε; Λοιπόν, όσον αφορά στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, τόσο το διοικητικό συμβούλιο, όσο και η εκτελεστική επιτροπή, αποτελούνται από διοικητές κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών, άρα οι ίδιοι τύποι που διοικούν τις «Εθνικές» κεντρικές κρατικές τράπεζες που όπως είπαμε είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ (6972820575)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.)
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.)
MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN)
MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN) Πηγή 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1137732079585889&id=1084272758265155 http://katoikoiiliou.blogspot.gr, 
http://blogvirona.blogspot.gr/

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου