Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 17!!!



Είναι περίπου 7 το απόγευμα την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στην πλατεία Συντάγματος. Η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο, γεμάτη νεολαία, 18άρηδες, 20άρηδες και 25άρηδες παντού. Λες και κάτι γίνεται.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ... ΜΕ ΑΠΟΨΗ!


"Είναι καλύτερο από ένα απλό video game. Φέρνει μια επανάσταση αν και σε ένα μήνα δε νομίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό. Πάντως είναι εθισμός, από την μέρα που το κατέβασα δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο" λέει ο Ζώης.

Με την παραπάνω άποψη δε φαίνεται να συμφωνεί ο Σπύρος, που ακούει τη συζήτηση σε κοντινή απόσταση. "Δε θεωρώ πω θα ξεφουσκώσει. Είναι διαφορετικό από τις κασέτες. Εδώ τα level τα παίρνεις εσύ και όχι τα pokemon. Θα το εξελίξουν και δε θα το βαρεθούμε. Και απ' ότι βλέπω δεν είμαστε μόνο όσοι ξέραμε τα pokemon από παλιά αλλά υπάρχουν και παιδιά που ασχολούνται για πρώτη φορά και έτσι δημιουργείται μια νέα γενιά pokemon fans" εξηγεί.


ΤΩΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!  ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!

Αυτό το νέο παιχνίδι όμως δε σε θέλει στατικό σε ένα σημείο αλλά χρειάζεται διαρκής αναζήτηση για τα νέα pokemon. Αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Μάριος άλλος ένας pokemon trainer που έχει διανύσει μέσα σε 4 μέρες σχεδόν 50 χιλιόμετρα. "Είναι πανέξυπνο το παιχνίδι, είναι ένα φαινόμενο και μια ολόκληρη βιομηχανία θα στηθεί πάνω του πολύ σύντομα. Πρέπει να είσαι όμως προσεκτικός για το που πηγαίνεις γιατί έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα. Πρέπει ο καθένας να βάζει και ένα όριο στον εαυτό του" συμβουλεύει τους παίχτες και με χιουμοριστική διάθεση αφού έχει λιώσει τις σόλες των παπουτσιών του προτρέπει τους παίκτες να πάρουν ποδήλατο!



Όλα αυτά τη Πέμπτη! Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στο Σύνταγμα από Σεπτέμβριο! Η επιστροφή των "αγανακτισμένων"!!!
Με ένα νέο καυστικό σκίτσο του ο Αρκάς σχολίασε τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες βδομάδες με το Pokemon Go.
Φωτογραφίες από http://news247.gr/
Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.