Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ο κόσμος σιωπά και οι ελίτ πλουτίζουν!


Η εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικών με την κρατική ιδεολογία μπορεί να γίνει μέσα από την παρατήρηση των μπλόκων της Τροχαίας σε κεντρικούς δρόμους των Αθηνών.
  • Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά
Σε ένα από αυτά οι αστυνομικοί διεξήγαγαν τον συνήθη έλεγχο σε δεκάδες αυτοκίνητα ταλαιπωρημένων πολιτών, αγνοούσαν όμως προκλητικά τη διέλευση των «Ντάτσουν» με οδηγούς Αθίγγανους και σβησμένους αριθμούς πινακίδων, καθώς και τα τρίκυκλα μεταναστών που συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά.

Σε αυτό το καθημερινό γεγονός εκδηλώνεται, αφενός, η αντίληψη της κρατικής μηχανής για την «ισονομία των πολιτών» και, αφετέρου, αναδεικνύεται η εφαρμογή της «κοινωνικής μηχανικής», όπου το καθεστώς της «επιλεκτικής ισονομίας και ανομίας» στοχεύει στην απασφάλιση των αντιδράσεων των πολιτών στην εγκληματική δράση των κρατικών και ιδιωτικών συμμοριών. Το αποτέλεσμα είναι η διάλυση της κοινωνικής συνοχής επειδή η κρατική ενθάρρυνση της επιλεκτικής ανομίας και της αναρχίας συνεπάγεται την ολοκληρωτική κατάρρευση της εσωτερικής και της εξωτερικής ασφάλειας. Η χώρα είναι παραδομένη στο έγκλημα, έχοντας
καταργήσει τα σύνορά της. Την ίδια στιγμή που η κοινωνία καταρρέει από την επιταχυνόμενη κρατική ανομία, την κατευθυνόμενη εγκληματικότητα και τον διαλυτικό κρατικό εθνομηδενισμό, σύντομα θα ολοκληρωθούν ο ασφυκτικός έλεγχος των φορολογικών Αρχών και η κρατική ληστεία στους εναπομείναντες οικονομικά ενεργούς πολίτες.
Πράγματι, ο έλεγχος της πολιτικής και της κοινωνικής συμπεριφοράς, καθώς και η οικονομική αφαίμαξη των πολιτών πρόκειται να τελειοποιηθούν μέσω του συστήματος τηλεπικοινωνιών 5G, που διαφημίζει το σύστημα εξουσίας ως τη λύση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας προκειμένου να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις στην εγκατάστασή του, αφενός λόγω της πιθανής επικινδυνότητάς του και, αφετέρου, λόγω της κατάργησης της ελευθερίας και των προσωπικών δεδομένων.

Πράγματι, μία πρόσφατη εφαρμογή κινητών τηλεφώνων 5G ανιχνεύει τους οφειλέτες του Δημοσίου σε απόσταση 500 μ., ενώ χαρτογραφεί τη θέση των πολιτών με ακρίβεια μέτρου. Επίσης, άλλες εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο σκοτεινό διαδίκτυο, όπου καθείς θα μπορεί να εντοπίζει καθέναν σε οποιοδήποτε σημείο της Γης.
Εντός, λοιπόν, του πλαισίου της γενικής αφωνίας που επιφέρει ο φόβος του ελέγχου, το σύστημα εξουσίας ενθαρρύνεται να καταργήσει σταδιακά τις χρηματικές συναλλαγές, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τους φόρους. Έτσι από το 2020 οι συναλλαγές με μετρητά θα περιοριστούν στα 300 ευρώ, μέχρι να μηδενιστούν εντελώς, ενώ το ποσό δαπανών που οι πολίτες πρέπει να παρουσιάζουν στην Εφορία μέσω των ηλεκτρονικών αποδείξεων θα αυξάνεται μέχρι να ισοσκελίσει το σύνολο των εισοδημάτων. Αν, όμως, αναλυθεί πώς κατανέμονται τα υπέρογκα κέρδη της ληστρικής φορολογίας, θα αναδυθεί ο προκλητικός πλουτισμός των πολιτικών και εκείνων των κρατικών λειτουργών που στηρίζουν το σύστημα εξουσίας, τη στιγμή που η γενικευμένη φτωχοποίηση και η φυγή των επιστημόνων και των ικανών πολιτών στο εξωτερικό επιταχύνεται. Οι τελευταίοι αντικαθίστανται από πληθυσμούς χαμηλής έντασης γνώσης, ώστε η χώρα να μην μπορέσει να ανακάμψει ποτέ. Έτσι η εφαρμογή της κοινωνικής μηχανικής εξαϋλώνει τις κοινωνικές, πολιτικές και εθνικές αντιστάσεις, ενώ σύντομα οι αυτόχθονες και οι επήλυδες θα συγκρούονται για επιδόματα αντιστοιχούντα σε «πολύ χαμηλά ποσοστά θερμίδων».
Ο κ. Μητσοτάκης πρόσφατα μας ανακοίνωσε ότι είναι υπερήφανος που η Ελλάδα είναι πλέον μία πολυπολιτισμική χώρα. Αυτό, όμως, που μας απέκρυψε ο κ. πρωθυπουργός είναι ότι μέσω της κοινωνικής μηχανικής, των εντεινόμενων κοινωνικών αντιθέσεων και της απαξίωσης της εργασίας που συνεπάγεται ο πολυπολιτισμός αυξάνεται μονομερώς ο πλούτος των ελίτ και του πολιτικού συστήματος. Οι πτωχευμένες τράπεζες αρπάζουν τα σπίτια των εξαθλιωμένων πολιτών για χρέος 500 ευρώ, ώστε να είναι σε θέση να χορηγούν εκατομμύρια ως δάνεια στους πολιτικούς. Εύλογα, λοιπόν, μπορεί καθείς να συμπεράνει το μέγεθος των τραπεζικών ποσών με τα οποία θα επιχορηγούνται οι πολιτικές ελίτ στο μέλλον όταν ο έλεγχος και η εφαρμογή της κοινωνικής μηχανικής θα ολοκληρωθούν μέσω της τεχνολογίας και του εποικισμού.
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, όπως και ο προκάτοχός του, αδυνατεί να μας εξηγήσει γιατί οι πολιτικοί επέλεξαν τον αφοπλισμό της χώρας και την κατάργηση των συνόρων τη στιγμή που η Τουρκία απειλεί όχι μόνο την εδαφική ακεραιότητά της, αλλά και τη βιολογική συνέχεια των κατοίκων της. Η απάντηση «περί Μνημονίων και πτωχεύσεως» δεν είναι πειστική, καθώς οι άχρηστες σπατάλες του Δημοσίου και η χλιδή ανέρχονται σε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ. Για του λόγου το αληθές, το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. ήταν να διατηρήσει στη θέση του διευθυντή κρατικού οργανισμού, ο οποίος εδώ και πάρα πολλά χρόνια επιχορηγεί τον εαυτό του με μπόνους αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ανά έτος.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών


 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.