Σάββατο 25 Μαΐου 2019

"Αθήνα για την Ελλάδα" - Γιώργος Τασιόπουλος

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, 

ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


Απέναντι στην κομματοκρατία, τους εθνομηδενιστές και τους πατριδοκάπηλους. 


"Αθήνα πρωτεύουσα του Ελληνισμού

και όχι παράσιτο της παγκοσμιοποίησης"




"Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσειςόμως για λίγη περηφάνια το άξιζε»
                                   
  Οδυσσέας Ελύτης

Τασιόπουλος Γιώργος


Ο Γιώργος Τασιόπουλος γεννήθηκε στη Μεσσηνία και εργάζεται ως δάσκαλος. Σπούδασε Θεολογία όπου και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Εντάχθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια στην "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών".
Συμμετείχε σε κινήσεις από τα φοιτητικά του χρόνια υπερασπιζόμενος την ανάγκη για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία.
Τα τελευταία χρόνια στρατεύτηκε στο αντιμνημονιακό μέτωπο ενάντια στην εθνική υποτέλεια, για την αποποικιοποίηση και απεξάρτηση της πατρίδας μας από τις οικονομικές και πολιτικές δεσμεύσεις που της επιβλήθηκαν.
Αγωνίστηκε μέσα από το εκπαιδευτικό κίνημα για την αναβάθμιση της παιδείας στον τόπο μας.  Έχει συγγραφικό έργο και δημοσιεύει σε διάφορα πολιτικά και επιστημονικά περιοδικά. Είναι ενταγμένος στο "Κίνημα Άρδην" στην προσπάθεια για τη συγκρότηση δημοκρατικού, πατριωτικού χώρου.

«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπουσε κάποιοκαμαράκικάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης.


ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ



Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.