Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Συνέλαβαν τον ιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ



Εικόνα οργής και θλίψης!!! Αυτός είναι ο Αssange, στάθηκε ορθός, και αυτή είναι η βίαια αντιμετώπισή του από τη δυτική μεταδημοκρατία. Αυτός είναι ο δυτικός πολιτισμός, αυτή είναι η μεταχείριση σε όποιον αντιστέκεται στις επιλογές της αυτοκρατορίας... Δεν υπάρχει ιερό, την εποχή της χυδαίας εκκοσμίκευσης, να καταφύγει ο ικέτης, να προστατευτεί από τους διώκτες του... Περιμένω τις αντιδράσεις της αριστεράς και των "δικαιωματιστών"...

ΓΕΡΟΜΟΡΙΑΣ



Η ΕΙΔΗΣΗ:

Στη σύλληψη του ιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, προχώρησε η βρετανική αστυνομία, όπως ανακοίνωσε και επισήμως η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου. «Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ηλικίας 47 ετών, συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, από υπαλλήλους της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, έπειτα από την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε στις 29 Ιουνίου του 2012» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Scotland Yard.
​Όπως προστίθεται, μάλιστα, ο ίδιος τελεί υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό του κεντρικού Λονδίνου, «όπου και θα παραμείνει έως ότου παρουσιαστεί στο δικαστήριο, το συντομότερο δυνατό». ​«Η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε το καθήκον εκτέλεσης του εντάλματος, καθώς προσκλήθηκε στην πρεσβεία από τον Πρέσβη του Εκουαδόρ, έπειτα από την άρση του καθεστώτος ασύλου» κατέληξε η βρετανική αστυνομία.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εκουαδόρ, Λένιν Μορένο, επιβεβαίωσε ότι «οι κρατικές αρχές ήραν το καθεστώς ασύλου του Ασάνζ, εν μέσω των επαναλαμβανόμενων παραβιάσεων των διεθνών συμφωνιών και των πρωτοκόλλων».


ΠΗΓΗ- Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.