Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Καλό σου ταξίδι κ. Τσίπρα στο δρόμο της Δεξιάς που διάλεξες να πας…

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό!!!

Αναδημοσιεύουμε την  καταγγελία από το f/b του κ. Πετράκου!!! Μόνο στην Τουρκία του νεο-Σουλτάνου Ερντογάν γίνονται αυτά!!! 

Πολυ και πολλους φαινεται οτι ενοχλησε το αρθρο μου "Καλο ταξιδι κ.Τσιπρα στο δρομο της δεξιας που διαλεξες να πας...." 
Οφειλω να καταγγειλω οτι στις18.55 μολις 10 λεπτα απο την ωρα που αναρτησα στο ΦΒ το αρθρο μου αυτο απο το προσωπικο μου blog το αρθρο το κατεβασαν και κατεβασαν και το προφιλ μου . Η αληθεια βλεπεις ενοχλει πολύ...
Thanasis PetrakosΗ "ενοχλητική" δημοσίευση του κ. Πετράκου ακολουθεί:

Καλό σου ταξίδι κ. Τσίπρα στο δρόμο της Δεξιάς που διάλεξες να πας… 


Συγχαίρω πραγματικά τους Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα και την ηγεσία της ΕΛΑΣ για τη δικογραφία με αυτές τις γελοίες κατηγορίες που σχημάτισαν κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών  διότι:
  1. Έβγαλαν τη μάσκα του αριστερού – και πρώτα από  όλους ο  κ. Τσίπρας – και φάνηκε το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό του υπηρετικού προσωπικού των τραπεζιτών και των «κορακιών» που θέλουν να αρπάξουν την περιουσία του Ελληνικού λαού.
  2. Συγχαίρω ιδιαίτερα τον κ. Τσίπρα και για έναν ακόμη λόγο, διότι δείχνει καθαρά με αυτή τη δικογραφία της πλάκας ότι δεν τον νοιάζει πλέον το πολιτικό κόστος, αρκεί να φαίνεται, στον κ.Γιούνκερ και τη κ. Μέρκελ, ότι είναι ο πιο υπάκουος μνημονιακός πρωθυπουργός. Δεν διστάζει ακόμα και να  γίνει γελοίος αρκεί να παίρνει εύσημα, πίστης και αφοσίωσης στα μνημόνια, από την τρόικα.
Χαίρομαι όμως για αυτή τη δικογραφία, με αυτές τις γελοίες κατηγορίες, διότι:
  1. Δείχνουν για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας και το όλο μνημονιακό σύστημα ότι φοβούνται τη λαϊκή οργή που θα προκαλέσει το «τσουνάμι» των πλειστηριασμών που έχουν δεσμευτεί, στα αφεντικά τους, να υλοποιήσουν.
  2. Γιατί αυτή η δικογραφία κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί τίτλο τιμής για τους ίδιους τους «κατηγορούμενους», αλλά και όλους εμάς που είμαστε μέλη της ΛΑ.Ε, όπως και για όλους τους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων της λαϊκής περιουσίας.
  3. Γιατί δείχνουν καθαρά ότι φοβούνται τη Λαϊκή Ενότητα και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών.
Τι να κάνουμε κ.Τσίπρα, δεν φταίμε εμείς αλλά η πολιτική  σου. Το φόβο  μας να έχεις και θα έχεις.
Όπως φαίνεται έχεις καταλάβει κ. Τσίπρα ότι σύντομα «θα γυρίσει  ο  τροχός…».
Καλό σου ταξίδι κ. Τσίπρα στο δρόμο της Δεξιάς που διάλεξες να  πας. Εμείς είμαστε και θα είμαστε παρόντες για να υπερασπίζουμε τις αξίες της Αριστεράς και τη λαϊκή περιουσία.
*Ο Θανάσης Πετράκος είναι μέλος της Π.Γ της ΛΑ.Ε και πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας.

ΠΗΓΗ: https://iskra.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου