Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η Φιέστα

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Άλλη μια απάτη ολοκληρώθηκε σήμερα 14-12-2017 με την 24ωρη Απεργία που….κήρυξαν οι γνωστοί Επαναστάτες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.  διεκδικώντας  το δικαίωμα στην Απεργία και άλλα τινά. Δεν μας είπαν όμως σε ποιόν στρέφουν  τα «πυρά» τους, σε ποιόν απευθύνονται.  Δεν μας είπαν τίποτα για το ποιοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δημιουργήσει  τα προβλήματα ύπαρξης ενός ολόκληρου Λαού. Μας είπαν μόνον ότι «σήμερα έχουμε Απεργία».

Στην προσπάθειά τους αυτή να μας πείσουν για τις αγωνιστικές τους διαθέσεις  ήρθαν βεβαίως και οι  γνωστοί Επαναστάτες  του ΠΑΜΕ καί τινων άλλων Επαναστατικών Δυνάμεων  έτσι ώστε να υπερασπιστούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα συμφέροντα των Εργαζομένων. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;; Μα η 24ωρη Απεργία. Ξέρετε δεν επιτρέπεται να κουραστούν  τα στρατευμένα τους νειάτα και γηρατειά  για να μπορούν να έρθουν πάλι σε λίγους μήνες, δεδομένου ότι ο δρόμος θα είναι πολύ μακρύς! Ξέρετε πιστεύω πια πως γίνεται η δουλειά. Οι δωσίλογοι θα ψηφίζουν τα διάφορα καλούδια μέσα στον «Ναό της Δημοκρατίας» οι Πολιτικοί τους Εκπρόσωποι θα διαφωνούν και δεν θα ψηφίζουν, αλλά θα παραμένουν μέσα για να δίνουν τη «Μάχη από μέσα». Ποτέ απ έξω γιατί βλέπετε Χειμώνας τώρα και έχει και κρύο και μην αρπάξουμε και καμιά «πούντα»….
Όμως για να σοβαρευτούμε και λίγο  για να δούμε την κοροιδία και την εξαπάτηση  του Λαού που επιχειρούνται με ιδιαίτερη θρασύτητα.
Όταν κάνεις μια Απεργία σημαίνει ότι έχεις ένα αίτημα και απευθύνεσαι δυναμικά στον υπεύθυνο για τη λύση του, επειδή μέχρι τότε δεν  αποδέχθηκε το αίτημά σου. Εδώ ανακύπτει το εξής ερώτημα και απορία. Δεν γνωρίζεις ότι και αν ακόμα αυτή που λέγεται Κυβέρνηση  να ικανοποιήσει το αίτημά σου δεν μπορεί γιατί  έχει παραδοθεί σε ξένες Δυνάμεις και δεν επιτρέπεται να ασκήσει καμιά εξουσία παρά μόνον να υλοποιεί εντολές που παίρνει από τους Κατακτητές;;; Δεν  ξέρεις ότι έχεις πλέον και DE JURE ΚΑΤΟΧΗ από την 14-8-2015 με την ψήφιση του  Ν.4336/Φ.Ε.Κ. 94Α όπου στην Παράγραφο Γ-Σελίδα 1014 ορίζεται ότι  <απαγορεύεται να φέρει για ψήφιση Νομικό Κείμενο αν προηγουμένως δεν έχει την έγκριση των Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ.-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;;; Δεν ξέρεις τελικά ούτε το παραμικρό από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά εδώ και 8 χρόνια;;
Η απάντηση είναι ότι όχι μόνον ξέρεις και πολύ καλά αλλά είσαι Συναυτουργός στο Έγκλημα και απλά παρασύρεις  σαν το Ανώτατο Συνδικαλιστικό του όργανο, τον εργαζόμενο να θεωρεί ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα η όποια διαμαρτυρία του για τα βάσανά του.
Καλούνται λοιπόν όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων του Λαού να  σταματήσουν την εξαπάτηση των Εργαζομένων η καλύτερα οι Εργαζόμενοι να ανατρέψουν αυτές τις Δωσιλογικές  Ηγεσίες   όλων των Συνδικαλιστικών τους  Οργάνων και πρώτα απ όλες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ  και οργανωμένα να προχωρήσουν σε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που είναι ο μόνος τρόπος να ανατραπεί συνολικά αυτό το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  για να βρεί πάλι την Αξιοπρέπειά του σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.- Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.
ΠΗΓΗ: Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.