Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Προεδρικές Εκλογές & Εθνική Συμφορά





Ακόμη και να δεχόταν στο Grans-Montana η Τουρκία την κατάργηση των «Εγγυήσεων» της, συν την αποχώρηση των στρατευμάτων της, η «λύση Αναστασιάδη - Ακιντζί» θα της παρέδιδε… αόπλως και… αποστρατιωτικοποιημένα, την κρατική υπόσταση ολόκληρης της Κύπρου.
 
- Θα εξαφάνιζε, ως όντως εν τέλει... εκλιπούσα, την Κυπριακή Δημοκρατία.
- Παραδίδοντας την κρατική της κυριαρχία, τη διεθνή της προσωπικότητα και το σύνολο της κρατικής υπόστασής της, σε μία Ισοτίμως Συγκυριαρχούμενη από τους Τούρκους Ε.Κ.Ο. («Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία).
To είδος, η μορφή και το περιεχόμενο της εν λόγω «λύσης», όπως αυτή φέτα-φέτα διαμορφώθηκε ως «σκελετός λύσης»,
(α) Απο το Κοινό Ανακοινωθέν των Χριστόφια - Ταλάτ 23ης Μαΐου 2008 και
(β)  Απο την Κοινή Διακήρυξη Αναστασιάδη - Έρογλου 11ης Φεβρ. 2014 και
(γ)  Απο τις διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη - Ακιντζί 2015-2017 και
(δ) Απο τις δήθεν «null and  void» («άκυρες και μη υποβληθείσες») προτάσεις Αναστασιάδη στο Grans-Montana, μ’ επιστέγασμα και την τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία, καταχωρημένες στο "πλαίσιο Γκουτέρες",
συνιστούν , παράγουν κι εξασφαλίζουν πλήρως, τη μετατροπή ολόκληρης της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο, με ελληνική (των Αναστασιάδη, Αβέρωφ-ΔηΣυ και Άντρου-ΑΚΕΛ) υπογραφή. Εάν οψέποτε αυτή την υπογραφή εγκρίνει, ως «πρόταση λύσης» σε δημοψήφισμα, η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος των Ελλήνων Κυπρίων, ή επανεκλέξει στην προεδρία τον κ. Αναστασιάδη...
Διότι απλούστατα: Το σύνολο του «σκελετού λύσης», με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειές του, καθιστά το επί των σκλαβωμένων υπό του Αττίλα ελληνικών εδαφών, κατοχικό ψευδοκράτος της Τουρκίας, υπό την επωνυμία «τουρκοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία», απολύτως ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΟ, επί παντός ισότιμο συνιδιοκτήτη, με εκ περιτροπής μάλιστα τουρκική προεδρία εφ’ όλης της Κύπρου και της κρατικής της υπόστασης, μετονομαζόμενης σε Ε.Κ.Ο.
Δηλαδή : Κατά παρασάγγας χειρότερη ακόμη κι απ’ την αλαζονική άρνηση της Τουρκίας - Κατακτητή ν’ αποδεχθεί τη διευθέτηση «μηδέν Εγγυήσεις - μηδέν στρατεύματα», είναι, για τον κυπριακό Ελληνισμό, η «λύση» που… τεχνούργησαν στις διζωνικές διαπραγματεύσεις τους και είναι δεδηλωμένα πρόθυμοι να την αποδεχθούν οι Αναστασιάδης, ΔηΣυ και ΑΚΕΛ (σ.σ. σε επίπεδο κομματικής ηγεσίας και της… καμαρίλας τους).
 
Απέναντι  ΣΕ αυτήν την προβλέψιμη - εάν ο μη γένοιτο επανεκλεγεί ο Αναστασιάδης - για μετά τις προεδρικές εκλογές Εθνική Συμφορά, δεν αρκεί η προσπάθεια ανακοπής της επανεκλογής του.
- Αλλά χρειάζεται και προέχει η αποκήρυξη κι απολάκτιση του συνολικού «κεκτημένου» των λεγόμενων «διακοινοτικών» συνομιλιών και των Πενταμερών διασκέψεων Γενεύης και Grans-Montana. Για ν’ ανοίξει η προοπτική προς διεκδίκηση της Απελευθέρωσης της Κύπρου:
- Απελευθέρωσης των σκλαβωμένων από τους Τούρκους εδαφών της Κύπρου.
 
Προς επανεκλογή Αναστασιάδη, μεθόδευσε η ηγεσία του ΑΚΕΛ, όπως ακριβώς έπραξε και το 2013 να ξανα-θυσιάσει, ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», τον διατελέσαντα υπουργό του Χριστόφια Σταύρο Μαλά. Επιχειρώντας να μαντρίσει όσους απέμειναν ψηφοφόροι στο «κόμμαν τζιαί τ’ αμμάθκια σας», μακριά από κάθε Απορριπτικό υποψήφιο.
- Δεν έχουν εισέτι τη βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρουν.
- Δεν έχουν ακόμη επινοήσει κάποιες νέες, αποτελεσματικότερες, μεθόδους.
- Γι’ αυτό κι ανέσυραν από τη ναφθαλίνη την ανέκαθεν γνωστότατη σαπισμένη μέθοδο του… Γρίβα! Για ένα… μνημείο του στη Λεμεσό επιχειρούν το εκατέρωθεν μάντρισμα.
- Υποθέτοντας οι ηγέτες του ΑΚΕΛ ότι το κόμμα τους θα βοηθήσει ώστε οι… «γριβικοί» θα μαντριστούν υπέρ του Αναστασιάδη.
- Ώστε στον 2ο γύρο να του προσφέρει, η ηγεσία του ΑΚΕΛ, όπως και το 2013 την ήττα του Μαλά της.
- Τόσο απλά, απλούστατα, όπως πάντα!


http://www.sigmalive.com/opinions/lazaros-mavros/2273/proedrikes-ekloges-ethniki-symfora

ΠΗΓΗ:http://protagorasnews.blogspot.gr/2017/10/blog-post_273.html
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.