Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Στις 20.02.2017, κυνικός ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, ζητούσε το χρυσό και τη ακίνητη περιουσία της χώρας. Σήμερα πριν ακόμα ψηφισεί το 4ο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήρθε να σιγουρευτεί για την είσπραξη!!!

Ψοφοδεείς οι συμπολίτευση και αντιπολίτευση έτρεξαν να τον υποδεχτούν!!!

...............................................................................................................

Στις 20.02.2017 έκπληκτοι διαβάζαμε:

Χρυσό και ακίνητα ζητά Γερμανός υπουργός από τους Έλληνες 

Εγγυήσεις με αντάλλαγμα τη συνέχιση της χρηματοδότησης ζητά από την Ελλάδα ο χριστιανοκοινωνιστής υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι θα πρέπει να δοθούν «υπό τη μορφή χρυσού ή ακινήτων».
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Μάρκους Σέντερ είπε ότι μόνο με αυτό το αντάλλαγμα θα πρέπει να δοθεί το νέο πακέτο βοήθειας στην Αθήνα.
Σκληρή ήταν και η τοποθέτηση της οικονομικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU) που απηύθυνε έκκληση να μην υπάρχει «απαγόρευση σκέψεων στο θέμα της διαμάχης για τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα». «Η Ελλάδα αιωρείται μεταξύ του ενός και του άλλου δανείου και μέχρι τώρα δεν έχει εκπληρώσει του όρους λιτότητας της Κομισιόν, της ΕΤΚ και του ΔΝΤ», σύμφωνα με την οικονομική Επιτροπή του CDU. Στην κατάσταση αυτή «είναι το λάθος μήνυμα» να εξασφαλιστούν ελαφρύνσεις χρέους. «Κάτι τέτοιο θα ήταν σαν παραδοχή της συνεχούς χρηματοδότησης της Ελλάδας σε βάρος αξιόπιστων χωρών και των αποταμιευτών», ανέφερε η Επιτροπή. Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Βόλφγκανγκ Στάιγκερ στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung, η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί.
«Ακόμα και η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη πρέπει να εξεταστεί τουλάχιστον κατά το μεσοδιάστημα» είπε, απορρίπτοντας «άλλες εκπτώσεις προς την Αθήνα».

Σήμερα 08.05.2017!!!

Βαυαρός υπουργός σε Τσακαλώτο: Η δέσμευση δεν είναι αρκετή - Οι μεταρρυθμίσεις να εφαρμοστούν

Στη συνάντηση με τον Ε. Τσακαλώτο, τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του Χρέους, που είναι ιδιαιτέρως «ευαίσθητο» για το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. 

«Είμαι ιδιαιτέρως ανήσυχος για το κατά πόσο οι Έλληνες είναι πραγματικά σοβαροί ως προς την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και μετά από το τετ-α-τετ με τον Έλληνα υπουργό, παρατηρώντας ότι «οι μεταρρυθμίσεις χρειάζεται να εφαρμοστούν. Η δέσμευση από μόνη της δεν είναι αρκετή».
 

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών 


Συνάντηση με τον Βαυαρό Υπουργό Οικονομικών, Markus Söder, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα.
Ο αρχηγός της ΝΔ ενημέρωσε τον Βαυαρό Υπουργό Οικονομικών για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το κύμα λαϊκισμού στην Ευρώπη παρουσιάζει σημάδια υποχώρησης.

Εξετάσθηκαν, επίσης, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ε.Ε. και ιδίως σε ό,τι αφορά το Brexit και το μεταναστευτικό. Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία της συνέχισης εφαρμογής της Συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών.  


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετακινήσει τις βάσεις που έχουμε και από εκεί που ξεκίνησε»


[Newsbeast]: Ιερώνυμος σε βαυαρό υπουργό Οικονομικών: Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής

«Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, κατά τη συνάντησή του με τον βαυαρό υπουργό Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Συνοχής και Ταυτότητας, Μάρκους Ζέντερ, στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής.

ΠΗΓΗ: Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.