Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ZHN #03 - «ένθετο» περιοδικό από το ThePressProject

Το περιοδικό ΖΗΝ, όπως κάθε τι που βρίσκεται στο TPP, είναι διαθέσιμο σε όλους αλλά τα μέλη μας έχουν πρόσβαση σε ειδική σελίδα σχεδιασμένη για Tablets ενώ τα μέλη με συνδρομή άνω των 15€ μπορούν να διαλέξουν μεταξύ μιας ταμπλέτας ή να λάβουν το περιοδικό σε έντυπη μορφή.

Στο 3ο τεύχος συμμετείχαν: Σπύρος Γιανναράς, Κώστας Εφήμερος, Δανάη Καρυδάκη, Θάνος Καμήλαλης, Κωνσταντίνος Πουλής, Διονύσης Σκλήρης, Φώτης Τερζάκης, Jeffrey D. Sachs

Το εγχείρημα αυτό μπορεί αν μεγαλώσει και το περιοδικό ΖΗΝ να φτάσει στα περίπτερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμείς να σας πείσουμε ότι είναι απαραίτητο και εσείς να κάνετε την απαραίτητη κίνηση. Διαβάστε περισσότερα επί του θέματος στο editorial του 1ου τεύχους.

Σας παρακαλούμε αν σας αρέσει το περιοδικό να το μοιράσετε στα κοινωνικά σας δίκτυα από αυτή τη σελίδα και όχι από μεμονωμένα άρθρα. Περισσότερες πληροφορίες στο editorial του νέου τεύχους.

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο του περιοδικού παρακάτω για να ανοίξετε την ειδική έκδοση για tablets... και καλή ανάγνωση:

 
 
© Copyright 2017, ThePressProject


ΠΗΓΗ: https://www.thepressproject.gr/article/108326/ZHN-03---entheto-periodiko-apo-to-ThePressProject#.WLwhGfq2JFk.facebook
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου