Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αποδείξεις γι΄αυτούς που λένε πως δήθεν δεν υπάρχει Θεός!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (JOINED)Το βίντεο αποσκοπεί να δώσει σε αυτόν που ψάχνει επιστημονικά επιχειρήματα περί της ύπαρξης του Θεού, γνώσεις που θα τον κάνουν να αποκτήσει σφαιρικότερη εικόνα του θέματος. 

Υπάρχει Θεός;  Ο σεβαστός καθηγητής αστροφυσικής, λέει ναι. Εκτός των όσων αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και το μυαλό μας, υπάρχουν καταστάσεις που η ανθρώπινη λογική απλώς δε μπορεί να συλλάβει, να κατανοήσει.

Το επιχείρημα ότι εκτός του πλανήτη δεν υπάρχει αλλού ζωή, είναι πολύ κοντόφθαλμο και εγωιστικό.  Η ζωή δεν είναι απαραίτητο να περιορίζεται σε κυτταρικού τύπου όντα τριών διαστάσεων, ούτε σε έναν μικροσκοπικό, ασήμαντο πλανήτη ενός αχανούς σύμπαντος: Το επιχείρημα ότι, στην αχανή πλάση, εμφανίστηκε ξαφνικά η ζωή σε ένα μικροσκοπικό πλανήτη, με το υπόλοιπο του σύμπαντος να αποτελεί απλώς νεκρή ύλη και ενέργεια, που περιφέρεται άσκοπα, είναι δυστυχώς ένα από τα κύρια επιχειρήματα της αθεΐας. Αλλά και τα ζωντανά όντα αυτού του πλανήτη, παραμένουν ζωντανά για μικρό χρονικό διάστημα και κατόπιν επανέρχονται στο θάνατο και την ανυπαρξία!!!

Εγώ πιστεύω ότι:
Τα βακτήρια του στομάχου, αν υποθέσουμε ότι μπορούν να ¨ μορφωθούν¨¨ και να εξερευνήσουν το περιβάλλον όπου ζούνε, (π.χ. το στομάχι του ανθρώπου που τα φιλοξενεί), δε θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν τί είναι τα γαστρικά υγρά, ότι περιέχονται σε έμβιο ων, παρόμοιο με δισεκατομμύρια άλλα έμβια όντα, κατοίκους ενός μικρού πλανήτη, που ανήκει σε έναν από τους δισεκατομμύρια υπαρκτούς γαλαξίες!!!
Δείτε και το σχετικό μου βίντεο:
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ - YouTube
Δείτε συζήτηση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ με συμμετοχή των 2 αστροφυσικών του βίντεο, που αφορά το θέμα:

▶ «4η Διάσταση και Θεολογία» - YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=-faz4...

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΥΟ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Μ.ΔΑΝΕΖΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ:

http://www.mediafire.com/download/1fo...

http://www.mediafire.com/download/622...

http://www.mediafire.com/download/nat...

http://www.mediafire.com/download/1fo...
Επίσης:
Αέναη επΑνάσταση: Δρ. Μάνος Δανέζης:

 Δεν θα πεθάνουμε ποτέ - Η σύγχρονη αστροφυσική ακυρώνει το φαινόμενο του θανάτουhttp://sophia-siglitiki.blogspot.gr/2...

Δείτε ακόμη:

ΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ: Υπάρχει Θεόςhttp://adiavroxoi.blogspot.gr/2013/09...

Γεώργιος Λεκάτης - Υπάρχει Θεός;http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy...

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου