Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Χαραλαμπίδης, Μουσλέμ και Ζαρωτιάδης σε σημαντική εκδήλωση για τη Μέση Ανατολή

Χαραλαμπίδης, Μουσλέμ και Ζαρωτιάδης σε σημαντική εκδήλωση για τη Μέση Ανατολή
Η Ακαδημαϊκή Πρωτοβουλία για την Ειρήνευση και τη Συνεργασία στην Εγγύς και Μ. Ανατολή σας καλεί στην εκδήλωση που οργανώνει τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στην κεντρική αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με θέμα «Ο Πόλεμος στη Συρία, το Κουρδικό Πρόβλημα και η Λύση της Ομοσπονδίας».
Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητήσουμε και να αναδείξουμε κρίσιμες πτυχές του κουρδικού αγώνα και των εξελίξεων στη Μ. Ανατολή που έχουν αποκτήσει παγκόσμια σημασία, σε ένα περιβάλλον όξυνσης των συγκρούσεων και των ανταγωνισμών.
Ομιλητές θα είναι οι: Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ, Σωτήρης Ρούσσος, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Φίλης, διευθυντής ερευνητικών προγραμμάτων ΙΔΙΣ, Ραουά Καρίμεκπρόσωπος του κόμματος Πατριωτική Ένωση Κουρδιστάν, Ιεμπραχέμ Μουσλέμ , γιατρός, εκπρόσωπος Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) και Μιχάλης Χαραλαμπίδης, κοινωνιολόγος και συγγραφέας.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων. Θα κληθούν φορείς, πολιτικά κόμματα και κινήματα και συνδικάτα.
ΠΗΓΗ:http://www.tribune.gr/
Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου