Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΣ "ΦΙΛΟΣ"...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΛΙΟΣ«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, 
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον 
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…». 
Κ. Καβάφης
Μεταφέρουμε το σχόλιο του Γ. Γκότζου από το facebook

Λοιπόν, συνοπτικά και πρόχειρα....

Ο κ. Γ. Μηλιός που είναι στο στόχαστρο φίλων, οι οποίοι τώρα είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, δεν είναι σε πολλούς από αυτούς "άγνωστος".  Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον πολιτικό:

Α) Του οποίου ΤΑ ΝΕΑ φιλοξένησαν άρθρο με αναφορά στην πρώτη σελίδα : Γ.Μηλιός :«Όλοι όσοι μιλούν σήμερα για “γερμανική Ευρώπη”, ηθελημένα ή αθέλητα προσφέρουν συγχωροχάρτι στην εγχώρια οικονομική ολιγαρχία που έφερε την κοινωνική πλειοψηφία μέχρι εδώ. Η σύγκρουση είναι πρώτα απ’ όλα στο εσωτερικό κάθε χώρας και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι το συντομότερο».

Β) Μέλος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...

Γ) Αρθρογράφος -μαζί με Σίσσυ Βωβού και Νάσο Θεοδωρίδη-(Αυγή, 24/12/2006, σ. 27) του άρθρου με τίτλο: «Να αρθεί το εμπάργκο κατά της Βόρειας Κύπρου».

Δηλαδή σ΄αυτά-και άλλα - συμφωνούσατε και τώρα αγανακτείτε;

Υγ: Ο κ.Γ.Μηλιός σε μια συνέντευξή του στον SKAI έλεγε σε μια από τις, πλήρους ταξικής μεροληψίας, αναλύσεις του, πως ο Οδυσσέας δεν έκλεισε μόνο τα αυτιά των συντρόφων του για να μη ακούνε τις σειρήνες,αλλά ''δέθηκε '' και ο ίδιος στο κατάρτι, για να μη παρασυρθεί...  Έτσι "δέθηκε" και ο ίδιος στην καρέκλα του διευθυντή του Φεστιβάλ...

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.