Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφόρησε από το Χόλλυγουντ το συγκλονιστικό «τρέιλερ» της ταινίας «η υπόσχεση» για την αρμενική γενοκτονία-Ετοιμάζεται η διάλυση της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευκός οίκος και η CIA, προετοιμάζουν τις δυτικές κοινωνίες ( και καλά κάνουν ) για την επικείμενη διάλυση της...

Ο Λευκός οίκος και η CIA, προετοιμάζουν τις δυτικές κοινωνίες ( και καλά κάνουν ) για την επικείμενη διάλυση της Τουρκίας, κατατάσσοντας την χώρα αυτή στον νέο άξονα του κακού.

Με λίγα λόγια έχουμε το Χόλιγουντ στην υπηρεσία της πολιτικής , καταδεικνύοντας έτσι με έναν σαφή τρόπο , τα αληθινά αποτρόπαια εγκλήματα των αδίστακτων Οθωμανών Τούρκων τα οποία απέκρυβε η Άγκυρα τόσα χρόνια.

Μιλάμε για την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, η οποία στοίχισε την ζωή σε 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους. Παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο στην ταινία αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα στυγερά εγκλήματα των Τούρκων σε συνεργασία με τους Γερμανούς πάνω σε εκατομμύρια ανθρώπους .

Έτσι «προετοιμάζεται» επιμελώς και η «αποκόλληση» της Τουρκίας από τον δυτικό κόσμο, και η «τοποθέτηση της» στην βάρβαρη Ανατολή. Εκεί δηλαδή που ανήκουν οι Τούρκοι και προέρχονται , τα βουνά Αλτάι της δυτικής Κίνας.

Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί το Χόλιγουντ παρουσιάζει την αρμενική γενοκτονία, με μια μεγαλειώδη ταινία ειδικά τώρα; Η απάντηση λίαν προσεχώς.Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου