Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Οι εκφυλισμένοι Ρωμιοί μικροαστοί της εθνομηδενιστικής «αριστεράς»«Τα έθνη είναι η χειρότερη επινόηση της Ιστορίας» αποφαίνεται σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των συντακτών» ο διαβόητος Τόνι Νέγκρι, θεωρητικός κάποτε των δολοφόνων των Ερυθρών Ταξιαρχιών και στη συνέχεια διαπρύσιος κήρυκας μιας «Αυτοκρατορίας» που δικαιώνει την παγκοσμιοποίηση υπό την ηγεμονία του αμερικανικού/ δυτικού ιμπεριαλισμού.

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ο συγκεκριμένος διανοούμενος.

Είναι γεμάτη η ιστορία από «θεωρητικούς» που ενώ προπαγάνδιζαν την αιματηρή βία και δεν σήκωναν μύγα στο επαναστατικό σπαθί τους, πέρασαν στο στρατόπεδο της εξουσίας και σταδιοδρόμησαν ενώ οι νεαροί ιδεολόγοι που τους είχαν πιστέψει είχαν καταστρέψει τη ζωή τους.

Η χυδαιότητα είναι η υποκρισία τους που υπό τον μανδύα του αντιεθνικισμού πουλάνε ακόμη «αριστερό» προοδευτιλίκι ενώ είναι η πιο ακραία όψη της εξουσίας της κυρίαρχης τάξης.

Γιατί πίσω από την φτηνή προπαγάνδα κατά των εθνών και τον εξωραϊσμό των πολυεθνικών, φεουδαρχικών και κληρικαλιστικών κατασκευών που ανέτρεψε η επανάσταση των εθνών τον 18ο και 19ο αιώνα (που με τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την εθνική αυτοδιάθεση έκανε δυνατή την εμπέδωση της δημοκρατίας), δεν κρύβεται ασφαλώς η νοσταλγία για τις προκαπιταλιστικές δομές.

Κρύβεται η πιο άθλια μερίδα του κυρίαρχου σήμερα χρηματιστικού και αεθνικού κεφαλαίου που βλέπει στα έθνη το μόνο εμπόδιο για την επιβολή της παγκόσμιας αγοράς και της τεχνοκρατικής δικτατορίας.

Στην επιδίωξη αυτή πρόθυμα συστρατεύεται παρ’ ημίν η λοιμώδης εθνομηδενιστική «αριστερά».

Εξ ου και θυμήθηκαν τον Νέγκρι όσοι τον κάλεσαν πρόσφατα εδώ, κάποιοι που νομίζουν ότι είναι «αριστεροί» (ας γελάσω) μα δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκφυλισμένοι Ρωμιοί μικροαστοί ή κουτοπόνηροι τρόφιμοι διεθνών ιδρυμάτων.

Ευχαριστώ το φίλο Θόδωρο Σ.

ΠΗΓΗ:http://www.tribune.gr/
Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου