Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Χρήστος Γιανναράς

Η ελληνική κοινωνία ακόμη δεν έχει περιέλθει σε πλήρη απόγνωση, μετά από 7 χρόνια μνημονίων. «Αν συμβεί αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αιτία επαναφοράς για τους Έλληνες, για να σταματήσει το κομματικό παιχνίδι να καταδυναστεύει τις όποιες ικμάδες ανάταξης της χώρας«, είπε στον 9.84 ο πανεπιστημιακός δάσκαλος Χρήστος Γιανναράς, ανιχνεύοντας την πορεία της Ελλάδας στο 2017 (συγκρίνετε με το άρθρο μας «Τίτλοι τέλους για την Ελλάδα»).


Αναρωτήθηκε αν μπορούν και κοιμούνται τις νύχτες οι αυτουργοί τέτοιας καταστροφής, καθώς επίσης πώς μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια. Σημίτης, Kαραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς και ο Tσίπρας (ξέχασε τον ένοχο της επίσημης χρεοκοπίας της χώρας, τον κ. Βενιζέλο) .
Για να καταλήξει πως το τερατωδέστερο αποκύημα των εγκλημάτων της κομματοκρατίας δεν είναι η ανεργία, ο εργασιακός μεσαίωνας, η απάνθρωπη κοινωνική αδικία – ούτε η εξευτελιστική επιτρόπευση, ο διεθνής διασυρμός του ελληνικού ονόματος, οι απειλές να κατατεμαχιστεί η χώρα για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των γειτόνων μας. Το εφιαλτικότερο από όλα τα δεινά είναι η τέλεια νέκρωση των αντανακλαστικών της ελληνικής κοινωνίας (Η συλλογική αποχαύνωση).

ΠΗΓΗ: http://www.analyst.gr/

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου