ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ανταπόκριση: Έμμα Παπαεμμανουήλ
Στην επίσημη άσκηση δίωξης για πληθώρα περιπτώσεων παιδεραστίας προχώρησε σήμερα η Αυστραλιανή Αστυνομία εναντίον του Καρδινάλιου της Καθολικής εκκλησίας George Pell.
Ο Καρδινάλιος ο οποίος υπηρέτησε στη χώρα σε όλα τα επίπεδα της ηγεσίας επί δεκαετίες, είναι σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών του Βατικανού, ο τρίτος ισχυρότερος άνθρωπος εντός της Καθολικής εκκλησίας και για πολλούς ο πιθανός επόμενος επικεφαλής της, τουλάχιστον μέχρι τις σημερινές εξελίξεις.
Η είδηση προκάλεσε διεθνώς σοκ.
Ο Pell ήταν επί σειρά ετών ελεγχόμενος από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Αυστραλίας ως ύποπτος για προσπάθειες συγκάλυψης πολλών περιπτώσεων παιδεραστίας εντός του κόλπου της Αυστραλιανής καθολικής παρουσίας στη χώρα, αλλά πλέον οι (πολλαπλές) κατηγορίες δεν αφορούν σε αυτό αλλά σε ενεργή δράση του ιδίου.
Μετά την ανακοίνωση της δίωξης σε βάρος του, τόσο ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος της Αυστραλίας όσο και ο ίδιος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στην έδρα του Βατικανού, δήλωσαν πως αρνούνται τις κατηγορίες και ευελπιστούν στην απόδειξη της αθωότητας στο δικαστήριο.

Ο Καρδινάλιος Pell, στο πρόσφατο παρελθόν δήλωσε αδυναμία μετάβασης στην Αυστραλία για να καταθέσει επικαλούμενος λόγους υγείας και εξετάστηκε από ανακριτές που μετέβησαν από τη χώρα στο Βατικανό.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο κ. Pell αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε διατεθειμένος να μεταβεί στην Αυστραλία και να αποδείξει την αθωότητά του.
Σε γραπτή δήλωση που διαβάστηκε στη συνέντευξη τύπου στο Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος, Ποντίφικας της καθολικής εκκλησίας δήλωσε πως «δίνει άδεια στον καρδινάλιο από τα καθηκοντά του ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί την αθωότητα του» και αναφέρθηκε στην προσφορά του στην αναμόρφωση των οικονομικών της Καθολικής εκκλησίας.
Ο κατηγορούμενος για πολλαπλές περιπτώσεις παιδεραστίας Καρδινάλιος θεωρείται διεθνώς από πολλούς ως εκσυγχρονιστής της καθολικής εκκλησίας και πιθανός διάδοχος του Πάπα.
Κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην Αυστραλία είχε ταχθεί κατά των διαζυγίων.

Επιτέλους... και ο πάπας στηρίζει τα gay pride!

Της Μαριάννας Τσήπα


Όταν ορίστηκε υπεύθυνος του Βατικανού για τις "ομοφυλοφιλικές κοινότητες", όπως γράφτηκε τον Απρίλη, πολλοί γέλασαν και χαρακτήρισαν κακόγουστη φάρσα την είδηση, αφού ο Ιησουίτης πατήρ James Martin SJ, επισήμως ανέλαβε υπεύθυνος για τις... "Συμβουλές κι την Επικοινωνία του Βατικανού" (Consulenze e per la Comunicazione Vaticana) κι όχι για του ομοφυλόφιλους.
Χθες ο Ιησουίτης εκπρόσωπος του παπισμού, μετά το περιβόητο βιβλίο του, μπήκε ενεργά στο παιχνίδι με ένα Twitt προς τους φίλους που εργάζονται για το επόμενο gay pride: Γκέι είναι ομορφιά, να είστε περήφανοι και γεμάτοι χαρά που είστε γκέι, γιατί οι γκέι είναι εκλεκτά παιδιά του Θεού κι έγιναν καθ΄εικόνα κι ομοίωση του”.
Εμείς δεν ξέρουμε αν ο Θεός -αν υπάρχει- ήταν και γκέι, λεσβία, τρανς, παιδόφιλος, κτηνοβάτης κι ότι άλλο περιλαμβάνουν τα ακρωνύμιαLGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK, όμως κατανοούμε εύκολα που πήρε γραμμή ο πρωθυπουργός μας κι οι υπουργοί του... που όχι μόνον παρέλασαν περήφανοι στο gay pride, αλλά μας είπαν ότι το καρναβάλι έχει την ίδια σημασία με την οικονομία της χώρας...
Πάντως μην αποκλείουμε σε κάποια επόμενα καρναβάλια περηφάνιας να δούμε δεσποτάδες με ράσα και τον κώλο από πίσω σε δημόσια θέα.
Τώρα κατάλαβες γιατί πρέπει να έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια εκκλησία, ΜΚΟ-Σόρος, ανοιχτά σύνορα και Cia;
Ωχ... μου φαίνεται πως θα με περάσετε για αισχρή κομουνίστρια, αλλά δεν θα σας πείραζε να με χαρακτηρίσετε κι ακροδεξιά...

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
Υ.Γ. τα βρήκα ενδιαφέροντα:
Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...

Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!
ΠΗΓΗ:http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr, http://www.ert.gr/afstralia-ebloki-tou-no3-tou-vatikanou-se-skandalo-pederastias/

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com